winning11

查看: 3340|回復: 2

[春 秋] [sexcityhk報告]【春秋】貴氣紅牌·瑩瑩 (有圖)

升級  61.83%

三星會員

春秋 瑩瑩 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[sexcityhk報告]【春秋】貴氣紅牌·瑩瑩 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2242156-1-1.html
註:瑩瑩 通常返 20:00-06:00 / 168cm

有圖有真相

瑩瑩~有台型.樣靚.似藝人姚瑩瑩.皮膚非常白.B波.身形非常均勻.做愛投入.深喉厲害.服務一流.耐戰型順得人*

春秋瑩瑩之前找過一次, 一直想返食, 不過太多囡囡要試, 一直無機會.. 呢幾日終於得閒, 又去玩一次. 其實主要原因係因為吊完LaLa, LaLa 只有小車, 有感不滿足. 想起春秋另一囡囡瑩瑩, 同LaLa 有幾份相似, 都係高妹, 特別是比較貴婦感覺, 而記得上次一路大車, 大路插, 好好Feel, 所以吊完LaLa, 第二日再去吊瑩瑩.

瑩瑩一入房, 話咁耐唔見, 我話你記得我咩, 我三四個月前搵過你一次乍喎, 她竟然說記得, 你住附近的嘛, 有時真係驚嘆囡囡的記性

唔講咁多廢話, 唔講外表啦, 唔會令人失望啦, 講服務, 瑩瑩沖涼就無LaLa 咁好啦, 騎功都冇LaLa咁好..

不過, 她好鍾意同我車, 好有女朋友Feel, 先女上, 騎唔爆我, 再狗仔, 最後換返我最鍾意既傳教士式, 可以一路插一路大車, 好好Feel, 仲可以插好耐, 因為尋日出完, 插好耐十幾分鐘都未出, 最後驚囡囡辛苦, 又驚過鍾, 先加速抽插出野

分兩日, 先吊LaLa, 再吊瑩瑩, 滿足晒

註:sexcityhk報告-春秋/美妙/雲來/浪漫/鳳城/三川/太子/京華/怡春/來閣/悅來/金豐
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊