winning11

查看: 6976|回復: 10

[多利來] [AlexAlexTan]【多利來】善解人意·可可 (新人帖)

升級  56.67%

一星會員

[AlexAlexTan]【多利來】善解人意·可可 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2241503-1-1.html

喺上次出帖後,有師兄話早場啲女會無咁重撈味,又聽過一位囡囡話早場啲女淫啲,總合各方意見,已經心思思想試下早場。
咁啱前排朝早有D 時間,就上去探探路。
我朝早11點上去,成個場乜人,仲有位囡囡一個人練歌添,佢叫我入房等媽咪,等左五分鐘左右媽咪入嚟,同媽咪講我今次玩半個鐘上房,本身係胸奴族,所以講明要身材好嘅,之後佢就帶咗可可入嚟。
可可目測30中,佢都話自己係90後,樣順眼,眼大(隻眼幾靚),巨咪,偏胖體型,不過去得哩個價位嘅場,想要真波有肉地係常識,所以都接受,就佢啦。
雖然全程普通話台,但佢都幾好傾,飲咗一罐啤酒唱一陣歌,之後上房。
上房沖涼無水簫,有互相抽下水,因為佢係真波,所以幾軟幾舒服,應該有34D。
上床會輕舔,由我嘅乳頭慢慢玩,佢溫柔咁吸舔,好舒服。之後佢用手輕揉我支棍,又係溫柔到不得了。再用口慢慢吹,吹咗好耐,無齒感,比其他女嘅猛吹爽好多。
之後我忍唔住,起身反客為主,吸返去對小巨乳,再慢慢舔佢妹妹,無味嘅,佢好享受話好舒服。
我知道係時候進入喇,插咗百零下,實在係好舒服,忍唔住射咗,佢夾住我一陣我再抽出嚟。
當休息咗五分鐘左右,房鐘响起,原來前奏都玩咗成廿分鐘。
整體嚟講,如果鍾意溫柔慢慢玩,可可係一個唔錯嘅選擇,返食指數我會俾:7/10

整體感覺唔錯,的確早場女撈味無咁重,不過就無想像中咁淫,可能係唔同囡囡會唔同服務。
價錢:$240/半粒鐘(房鐘) + $380(街鐘) + $40(2罐啤酒) + $110(房錢) = $770
以性價比嚟講,早場係抵玩D,而且我玩半個鐘係抵好多,不過就無夜晚咁好Feel。

升級  63.33%

一星會員

點解你地屌女可以咁平 我屌女會比女r小費

升級  63.33%

一星會員

淫唔淫睇女嫁姐,有啲女入到房就飛禽大嘴你,都咪話唔爽

升級  63.33%

一星會員

啱晒我呢啲鍾意打車輪既師兄,後尾唸唸下都幾驚間接同上手客打車輪左

升級  63.33%

一星會員

原來講緊多利來 哈

升級  63.33%

一星會員

唔怪得380屌西咁平

升級  44.07%

二星會員

當係開波前唱下K抽下水熱身,C兄識食!

升級  43.33%

一星會員

謝謝分享

升級  50.37%

二星會員

環保嗎?

升級  56.67%

一星會員

無問呀,但有環吹

升級  40%

一星會員

770 玩到BABY FAT 再配巨乳.. 真係抵到爛.. 屌搞到心思思想試下K 壓. 屌.