winning11

查看: 5432|回復: 5

[三 川] 首發:[damonhk424]【三川】依依不捨·EE

升級  5.93%

二星會員

首發:[damonhk424]【三川】依依不捨·EE
http://sn11.cc/thread-2239597-1-1.html

上星期見有新囡囡返工, 睇睇行程好似有時間,  就打上去諗住約個時間,  新囡囡未紅既時候真係易約D。

準時到達入房等, 囡囡開門, 有化妝, 幾靚女又有笑容, 大家面對面一件一件咁除, 囡囡一路除一路抽我水, 話我皮膚好, 我都唔輸蝕, 除曬衫後先揸下對C波驗貨, 係中超, 我對手繼續向下移動, 攬住佢體受下體溫先, 之後入廁所沖涼, 基本服務有齊, 快快手干身上床, 天氣凍, 囡囡開始先訓係我側面, 大家攬住暖D, 一路攬都互相抽水,  佢呼吸愈黎愈急速, 摸摸下可能噠著左佢, 佢輕聲呻吟左一下,就移左個身係我上面, 一野車落黎, 大家愈車愈慶合合, 我向下移動, 服侍下佢先, 鮑鮑冇味可食用, 經過剛剛既車輪戰, D水已經多到滴曬出黎, 條脷一開始奶, 佢已經大聲呻吟, 奶唔夠1分鐘,EE突然講 老公我頂唔順啦, 快D塞入嚟, 見佢已經濕成咁, 快快手上套做正事, 佢根本冇比個機會我男上,  插入後禁實我上身瘋狂活動,  一時就前後磨, 一時就打椿, 似係佢食緊我多D, 佢郁左一陣, 彎低身, 我以為佢攰啦, 原來係想繼續車, 一路車一路插, 已經到臨界點,EE亦都感覺到我要出野, 立即加速打椿, 全程一個姿勢女上比佢直接坐爆, 出完野後囡囡冇急於幫我清潔, 而係訓係我上身回氣。但好可惜已經響第二次電話, 要快D起身沖涼。
大家著好衫臨走個一刻, 雙手環抱我後頸, 黎左個goodbye kiss,  叫我快D黎再搵佢.

囡囡
外型 : 走肥,C波(中超), 有化妝, 睇樣唔會彈, 年齡 35左右
車牌 : 坦克車 (請專重囡囡)
服務 : 浴室入面應該有既都做足;  床上熱情。

註:damonhk424-三川/太子/金田/鳳城
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  89.58%

三星會員

中超不了。。。。。

升級  63.7%

二星會員

gp7528 發表於 2023-12-14 06:06
中超不了。。。。。

中超不了 x 2

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

感謝您的支持和報告!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666

升級  56.67%

一星會員

耍跟試食