winning11

查看: 1233|回復: 3

[新都會] [長棍報告]【新都會】新面孔玩得激·21號

升級  72.17%

三星會員

食新女,由刀匯間中就爆啲後生女出嚟
應該係幕後發功,搵嚟呢啲正菜俾我哋食
感恩非常之前已經有98林明禎又有後生陀地77
今次新都會就搵嚟21號有佢登場
後生靚女B波有美腿幼幼長長直直唔係八字腳
行起上嚟已經好好睇好誘惑
拖鞋仔更顯cuite,樣就少量MK味後生女無醜婦
加埋21號本身都係靚女,眼大大,有笑容
都唔係唔識揼,起碼做到足
先係雞翼位開個背,摙頸撳腰,撳腳,力水算可以
新女有佢呢種功夫算幾好架喇
掃股掃腰搲髀,佢唔係肥妹手指當然幼幼
潛入嚟左摷右撩,都幾識玩搲得舒服
當揼骨佢都同我多嘢講,RPP呢下就完全靜止說話
等我慢慢享受,直到搞到我硬晒如箭在弦了
佢就拍拍我籮袖叫我轉身,打開再次開番話題了
我都不禁忍唔住讚佢兩句讚佢掃得舒服
佢少少儍笑咁話最初佢乜都唔識,係有啲客人慢慢咁教佢
而家開始熟手了,果然我都想講下,就係我哋師兄們都好有愛心
大家都會錫住骨妹,新女就教下指導下,我都想調教下啲新女囉
不過就這些機會不是我的,我都好羡慕有爸打食到骨妹頭啖湯
轉過嚟我就甩下佢兩粒淺提,再啜啜,好好味啊
皮膚滑到一個點係豆付雞蛋殼咁滑,腳同股都好滑
佢就輕用B波同我做body,然後就拿起我支咪唱歌歌
間中又趴上嚟啜我上邊兩點,溫柔又有激玩又有
我就躺平慢慢享受,當佢一轉位移身體過嚟
似乎係佢都想要,唔係做乜特登移位吖
擺明就係方便我捽佢碟
我當然樂意照做,濕晒手就開始玩坐蓮了
都係純全自動波,慢慢將我寶劍放入溫暖窩
暖暖的濕濕的窄窄的,搖咗三幾分鐘相當舒服好緊緻
轉位後入水頭更加多隧道淺窄
再轉番正面我乘機車埋去取得輕車
埋尾我就托高佢腳我都兀高少少入深啲開行turbo入
派晒大量彩,好爽好爽好爽,重要的事要講三次
呢啲女一定會再返食

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  3.33%

二星會員

而家佢地幾錢落樓?

升級  72.17%

三星會員

aka747 發表於 2023-12-7 09:12
而家佢地幾錢落樓?

$740