winning11

查看: 2919|回復: 3

[新人帖] [c4defusekit]【龍濤閣】樣靚身材正‧22號 (新人帖)

升級  76.67%

一星會員

樣靚身材服務正‧22號

近排天氣涼左,病完一輪,又掛住龍濤閣呢度,因為有波睇係一大賣點,仲要有英超,雖然得一個台可以播,但只要揀啱賽事去就唔會有問題。

上星期六返工返到冇左MOOD,放工飯都唔食就決心要試試22號。睇左前面好多師兄既POST都有唔錯既評價,咁食評只係參考,最緊要自己親身去試食先得,唔係以為有「師兄弟」幫手推好評。

今次靚女PR姐姐比號碼板睇,可能認得我,所以冇第一時間有冇做過22號,佢之後先問我。不過唔緊要冇問題。

上到房,正面燈暗,睇唔清佢個樣,但佢身高一定有咁上下,雖然佢有著少少高㬹鞋,但鬆糕平底個種,最多都係2至3吋左右,起碼都160cm+。佢問我要唔要踩背,我今次PASS左因為睇DPOST話佢腿好玩,之後就開始按,中力到位適中,完全將我個日既疲勞驅走晒。最正就係可以一路按摩,一路摸佢對長腿,摸上手個日唔算滑,但真係幾修長,仲有佢真係好好傾,完全唔難破冰,有多經驗既囡囡係唔同,我又鍾意一路按個陣同D囡囡傾下計冇咁悶。另外我個人就好鍾意一路按,一路摸住囡囡對腿,其實都可能係幫佢舒緩下,因為囡囡著D有㬹既鞋,上上落落又企得耐其實對膝部有負擔。佢對腳個膝部又靚又平,摸上去有線條。而且佢又識幫你對手鬆下骨,手勢純熟,好似對住電腦打字耐,幫你拉鬆手指D筋骨,呢點真係要讚

之後P2做rpp果然好有一手(反而我驚佢辛苦D,我成230+,做過佢,師兄們就知我點解咁講),動作完美。再轉正面,22開始解甲,B波摸上去又滑,見到佢正面,真係好似之前師兄所講,有幾分似簡淑兒。自己細路入咗狀態,冇比佢咁快投降,我就用手慢慢享受佢對波同提子,有時又突襲佢妹妹,佢都有錫LIN還擊,但佢對提子真係Feel到由軟變硬。之後佢落油加強攻勢,我先至慢慢咁比佢消耗到一兵一卒,最後發射投降。跟住清理個陣講幾句先係重點,轳話最緊要開始之前同下囡囡溝通自己有咩位置唔好叫囡囡碰到影響情慾,或者想按下咩位,點樣按法好。呢D其實好緊要,有時返食原因就在乎主動提出。

跟手抹好仲有時間我叫佢幫我按下我個舊患位,好準繩,而且佢係膝頭上嚟,唔係踩背,但都好舒服。之後好快就完場講拜拜,真係唔捨得,唯有下次再黎同埋睇曼聯舒發下。

上下半場加埋食左兩碗粉麵,燒賣雞翼,兩杯檸茶。完全係疲態盡消。

樣貌:10./10 簡淑兒,絕對似,樣係真係正,絕對唔會令大家失望
身材:10./10 有米6高外,加上白滑B波,瘦削D身形就係要配番對長腿,玩腿一流
服務:9.5/10 按摩,RPP(一試就知犀利)好高水準,到位,健談,廣東話又四正,係差在如果有得派車就近乎完美。

報告完畢

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

曄,簡淑兒! 聽到也流口水,正!

升級  76.67%

一星會員

最緊要happy 發表於 2023-11-21 19:41
曄,簡淑兒! 聽到也流口水,正!

佢係有幾分似簡淑兒架 ,每人主觀睇法唔同,當然唔會係十足十啦,所以前面啲師兄係冇形容錯 ,亦都冇誇大
當然呢啲始終要自己食過試過先得啦
好評易出嘛,有啲野唔親自體驗係唔知龍與鳳