winning11

查看: 1343|回復: 6

[飛 翔] [檸薑汁報告]【飛翔】徒手出神入化·38號

升級  92.42%

三星會員

曾經有間以前所謂純玩手功的揼骨場..有條女我都做過幾次..佢正正常常識揼正路樣正路身材..不過佢強項係手功..佢話曾經有客喺90分鐘嚟足三次..我就自問咁短時間未能回氣..不過都出過兩次..咁我就真係信佢可以令個後生仔嚟三次..因為rpp嗰種溫柔體貼到位實在好輕鬆咁就令揼骨男人重新振作..時隔好耐我又遇到一個..人物係飛翔38號..佢本身就有樣係咁樣斯文型..瘦底中波..稍嬌小..聲線好女仔鄰家味的嬌嗲..第一次搵佢係正常揼完做招呼..rpp已經覺得佢與別不同..走油掃全身痕到我有咬唇手扯毛巾的反射反應..真係徒手都令我high爆..全身手指甲慢慢蠕動喺我身體..途經髀罅後門玩打掃..前面就好似糧食缺乏時主婦狂掃雞蛋的動作..撩得勁舒服..再兜底玩弄捏我的寶劍..我竟然有種忍唔住走火感覺..高手一名囉..結果強忍又忍得好難頂..轉身無耐..佢做咗body再演奏時我就忍唔住爆咗..都未開始做最正經的事..都唔知係我失敗定係佢實在高手都真係好耐未遇過呢種高手要我提早派彩失禮街坊..唔緊要..好彩時間夠..佢臨尾再送我一次手工..佢係呢方邊高手..自然可以順利再次升空..隔日再戰..一樣係掃得我舒服好快又站立..不過今次我有啲心理準備..而且前日先出完..今次耐戰力強啲..無俾佢唱爆咪..順利過關變女上..原來38號都係騎得之人..up下down下似打樁..又有收音機..換多兩個姿勢5分鐘內派彩..搵咗佢兩次..覺得佢係我哋揼骨之人的恩物..樣身材骨技再加rpp同唱功加騎功完全好似無缺點咁..離第三次同佢開會的時間肯定不遠囉

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

係唔係環保吹

升級  14.52%

四星級會員

師兄,咁你是否做埋口爆,因為38都可以環保吹,下次試下先。

升級  92.42%

三星會員

chutaigor88 發表於 2023-11-13 20:40
師兄,咁你是否做埋口爆,因為38都可以環保吹,下次試下先。

咁就熱切期袋你返嚟的報告了

升級  50%

一星會員

how much ?

升級  92.42%

三星會員

七舊幾八舊有找
記得拎埋本夜遊王內嗰張coupon去