winning11

查看: 1264|回復: 2

[新都會] [hion報告]【新都會】後生新女頭啖湯·21號

升級  98.25%

三星會員

接近係頭啖湯..星期二晚..呢個世界識人好過識字..我又唔係私人醒tips俾啲主任經理..留低電話號碼..一有好嘢同新嘢返咗..即電聯或留訊息..當然..手機呢樣嘢最好低調啲..較靜機或震機..屋企隔離嗰個都係不知不覺的..自己諗辦法啦..例如set手機新都會x姐就set都會茶記X哥..睇留言聽訊息就躲埋處理..咁就不知不覺..

呢次個訊息係嚟自新都會..人物介紹係21號新女..呢間啲女一向都有驚喜..77呢啲陀地係啦..98號大家叫做的林明禎又係..呢個新女21都一樣有料到

相頭:斯文眼大,笑容有,做好咗表情管理,無黑面,話佢斯文又得少少淫邪又得,因為大笑時幾得意斯文,微笑時就帶姣味,果然係難為正邪定分界,個人覺得佢出到街都會俾人望多兩眼嗰種女仔,咁我呢啲麻甩仔更加啦,實望多兩眼,而家喺房見到就抽多兩水

身材:樣得身材都得,中等高半肥瘦勻循,整體係有波走肥走腩,33C波路中中上上咁

骨技:中中庭庭,有心機,有進步空間,佢都有提出話自己仍然學習中,請多多指教咁話,我就自問無乜時間心機教佢,教佢咪盞益下家,不過咁,下家即係大家啦,大家都係師兄,咁我叫佢踩,佢都學到嘢,既然係咁我就真係教下佢,佢瞓低我幫佢揼,通常呢啲動作一係條女好掂一係同條女好熟,好明顯我係第一次做21號,唔算熟,咁即係條女好掂啦!結果係所謂教佢揼骨,都有既,但抽水居多,變咗好似我服侍佢咁,我認真咁教佢幫佢按背同頸同大髀,漸漸變成搓佢咪咪lin lin,結果起晒水,完全係日本愛情動作片劇情,21都有強勁身體變化,我都無用油已經搞成佢咁,到佢服侍番我,都係照足正常程序,rpp,做body,嘴仔全身漫遊,演唱會即席獻唱,唔使好似張敬軒+林家謙個拉闊演唱會因張敬軒身體出現嚴重呼吸道問題要延遲一星期,21號即席就演唱,21號唱完就做運動,嚟個女上坐蓮打樁,我就玩掛爐半邊後狗等四五招,識食一定要食呢啲新女,幾like幾啱玩!

家用:七舊三食新女,抵玩!

升級  40%

一星會員

請問呢個女返咩更?730包晒?要唔要羅錢入房給囡囡?

升級  98.25%

三星會員

mexxin 發表於 2023-11-10 13:50
請問呢個女返咩更?730包晒?要唔要羅錢入房給囡囡?

下畫已經喺度....

係$730包晒....所以無需帶錢入房俾女