winning11

查看: 1301|回復: 4

[金碧泉] [檸薑汁報告]【金碧泉】全能型樣樣掂·78號

升級  92.42%

三星會員

唔知點解我覺得佢有啲情婦Feel,情婦都話要偷偷摸摸,佢係吖,我都係呢輪要有啲偷偷摸摸先出到去揼骨,check得緊,全現金交易不留痕跡,唔通用信用卡然後俾老婆睇到月結單咩,就算而家轉咗網上月結單都係咁話,佢幫我交卡數梗係知我去過邊用過咩錢,所以揼骨一定係現金交易,對情婦都係要貼多少既,所以覺得呢位骨妹有情婦Feel,人物係金碧泉78號,而且佢都似電視劇嗰種小三或者情婦味道,姣姣長髮帶點野性帶點風騷風情,屋企個老婆生兩件都走走哋樣而且已經都過40,之所以我哋咁多出嚟玩啲後生女,咁先係揼骨樂趣,而且桑拿骨妹又識揼,又揼骨又蒸氣又玩下半場,快靚正又平,加埋78號個樣都掂,最佳情婦伴侶Feel,入房緊緊攬攬先,大家摸摸做熱身,再解衣蓋毛巾揼骨踩背,拎開毛巾做推油,順勢78都潛入嚟玩偷襲突擊,呢啲突擊當然唔似地球另一邊以巴的戰爭咁慘重,78係好溫柔咁帶領我進入男女作戰狀態,漸漸地佢就變成明刀明搶咁rpp,超級舒服skiil高,乾掃一轉落油又掃一遍,愈嚟愈有啲上頭觸電感覺,轉過嚟大家坦坦白白無遮無掩再互抽水大家各有各忙,友誼波無需分勝負,就嚟個中車先78仲要係有啲主動佢哄個頭埋嚟咁我梗係捉實佢兩邊面嚟車啦,使乜同佢客氣,中車完就佢吮我上邊兩粒,再沿住中間向下邊直搗黃龍,繞過我的兵劍先洗蛋蛋,再到兵劍,簡直係省到立立靚,以女上開始騎都係騎得,已經覺得佢有啲相逢恨晚感覺,初初係慢慢騎,慢慢就加速,真係好似情婦氹人哋老公一樣,初初就吊住先然後又知自己身份,知我要交人,所以就盡情咁策騎,換位我又引下佢癮,喺後邊手捽捽碟先慢慢嚟,佢拗手向後邊想將我推入去咁,超級過癮,之後到我加速,再換位返床邊拗拗蔗,再齊齊返骨床作最後傳教士式完事,雙雙到達終點無需分勝負,完事慢慢清潔錫錫嘴錫錫額頭,出邊嗌咪入嚟時間都啱啱好,幽會情婦時間完畢,下次再嚟過!

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  19.12%

四星級會員

這個確實好好砌....
Hungry for Love

升級  92.42%

三星會員

superlion 發表於 2023-10-24 16:41
這個確實好好砌....

老友可以出個詳細post講下佢嗎

升級  19.12%

四星級會員

檸薑汁 發表於 2023-10-24 19:07
老友可以出個詳細post講下佢嗎

等這兩日去執佢一劑,再同大家分享
Hungry for Love