winning11

查看: 1438|回復: 5

[飛 翔] [小飛俠報告]【飛翔】新菜會返食·81號

升級  45.8%

四星級會員

見到師兄報告加飛翔經理傳嚟短訊由手機的..安排好book埋時間準時到
我就一定準時唔想浪費囡囡時間..搵食艱難唔好阻阿女做下一個客..
地點係佐敦飛翔..人物係呢度的81號

入閘見81都有禮貌有笑容..唔需要再call出去起鐘直接起鐘..呢間有呢度好就係足鐘..女仔有樣有身材半熟味道..波大大腰幼幼走腩腳唔粗..平底拖鞋都唔使高踭鞋托高自己

骨技又掌握得幾好啵..夠力手指撳得好準..雙手兩隻手指公係咁撳腰頸上邊兩邊雞翼位..做完背做籮做腳..同樣都有啲功夫見下..有啲位係痺痛事後又鬆好多..骨技係ok的

下半場出動手功佢環繞我全身走一躺..罅位窿位頸腋下髀罅後門前閘都不留手..手勢so good..轉身見佢放低衣物..靚球一族..皮膚摸落都滑滑的..手感正..過山車激流上上落落當然唔少得..舌技都唔生硬..都有照顧晒我啲敏感位..我都手指探一探毛毛唔密有悉心打理..

開始合體動作..先嚟女上佢自己再玩自轉180度變背游泳..完全無離開過我身體..見佢背對住我頭髮飄飄扶住我大髀坐連又係另一種視覺同肉體感覺..加埋佢叫聲又愈嚟愈急..不過我兩隻手無嘢玩..無耐我就坐番起身變狗仔推咁樣我雙手先有嘢捉住..又或者係佢前戲都好勁..我都有啲無能為力..亦可能佢都係偏窄..所以都比較快就要卸貨了..唔緊要囉出嚟玩又唔係鬥耐..又唔係交功課俾老婆..又或者證明呢條女都真係幾好功夫囉..完事後81同我慢慢清潔..已經要抄佢牌約下次見面

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  43.33%

一星會員

師兄足鐘即是幾多分鐘,朋友 45 分鐘被光頭經理拍門叫夠鐘!係咪唔同囡囡有分别?

升級  45.8%

四星級會員

Super_ming28 發表於 2023-10-4 08:22
師兄足鐘即是幾多分鐘,朋友 45 分鐘被光頭經理拍門叫夠鐘!係咪唔同囡囡有分别? ...

以前阿Jay嗰陣就真係時間唔足
而家無以前咁飄忽啦

升級  43.33%

一星會員

咁你今次玩幾耐?有無 60 分鐘?

升級  45.8%

四星級會員

Super_ming28 發表於 2023-10-4 12:28
咁你今次玩幾耐?有無 60 分鐘?

over 60分鐘啊...