winning11

查看: 2399|回復: 13

[囡戰神賢哥] 佛山 食到後生大波囡囡

升級  6.3%

二星會員

佛山稳上门食到後生囡囡,真胸pinklin大波,服務態度好爽!

好耐一段時間無稳囡拉,上個礼拜终于再稳番條囡上门玩。個中介都问我好耐唔稳距,經济唔好上门貴索性就少稳拉,依噶其實幾個月稳一次甘,每個月存幾百,其它時間有需要都係食斋。按照中介老规矩落定300比距先帮我稳。稳個服務好大波後生D葛,大概十幾分鐘之后髮左十幾件我拣,价位16到20睇左好幾次,好幾個靚女過頭美顏太犀利唔係好信,便少少又覺得顏值唔夠高,最后拣左個相片好D比较後生囡囡試下运氣,希望区别唔好太大。

大概等左快一個鐘问中介,先話條囡到,話落雨路上塞車所以迟左,落樓出去接條囡粉紅色裙,見到人之后身材唔錯後生,顏值還唔錯,只不過比较babyface,都算唔錯就直接带入小区上樓!同個中介讲左OK跟住比尾數條囡就開始!好一段時間無搞野,确认有D兴奋,細佬見到條囡對波已經扯晒旗!认真D條囡化妆同相片對比應該都有六七像,确认真係五系咩假圖,不過相片臉感覺無甘肥。無所謂接收到唔算差钱都比埋唔霖甘多拉,條囡笑住個樣幾甜美下,今次選择無拣錯!直接除衫摸住個波,吊正阿,粉粉地夠大揸住對波好有手感!

直接带入浴室冲凉,身材的确還算唔錯噶,有波有罗正(依噶霖霖下都有D回味細佬硬硬下想再叼多次,存多一段時間钱再睇)认真同你一起冲,一边倾一边冲,赞距身材好對波靚有少少怕丑!我直接叫距帮我水中簫含細佬,好舒服好溫柔下,吹左下就入房准备開炮拉!床上開始前戏抚摸,正式帮我吹,好耐無搞野比囡含真係好舒服,條囡技术唔係犀利,起碼真係溫柔甘吹好爽,抓住距慢慢帮我上下抽動吹,换番個姿势69,下面無异味唔錯夠肥美,差唔多戴套開始搞第一炮,好配合姿势,聲音都比较真實吧。

今次真係拣啱左,换幾個姿势騎馬式、抱住搞、后入、正常男上女下,第一次搞十幾分鐘终于出火。冲下身再休息搞第二次,讲真條囡對波真係OK,其實好想影落來大家分享,偷拍我就沒點偷拍過,直接问都怕拒絕而反感,所以霖住下次有機會再約跟着影相分享大嘉欣赏,如果可以影一段搞野視頻留住纪念就中好拉,起碼時不時可以自己回味战绩!大多數中介囡囡唔比影,各位有呢個霖法注意,試過遇到D囡好容易髮脾氣而导致心情五好,第二次搞野反而變差同埋落鐘之后告状話偷拍要求加钱等等,總之唔好偷拍拉,我都霖住问下咋,無探花約外围囡果D偷拍神器,而且自己屋企就算拉。

休息時間條囡识得主動稳話題倾计,性格好好真心唔錯,休息以真之后就來第二次,重復服務過程,不過我第二次難出D,姿势重復换的多,中途軟番又在叫條囡帮我吹硬重新换套上,真心服務態度可以,無話唔耐煩甘,最后都係90分鐘之前搞完两次。

總結分享:服務態度好,主動稳話題倾主動服務,身材唔錯顏值都可以,粉色大胸,下边都緊,反正相片六七成。笑起身好甜,后嫩后後生玩的過!价位報价18比我老客户优惠价15比我,上门車費100,無開房自己小区屋企,安全性極高,省番開放費!如果五系熟客無优惠就覺得貴D罗,18+車費如果再加開房費用分分鐘20张起拉!最后15+1一共消費16,還可以拉,今次玩值得葛,运氣唔算差!普通收入水平經常稳就唔得拉,依噶都係省钱幾個月玩一次,其它都係自己手動搞掂,下次希望條囡仲系度拉!分享下相片各位師兄睇睇!下次再寫文章應該就五系分享報告拉,可能過多幾個月先有機會寫,不過會分享其它文章!

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  12.96%

二星會員

能不能PM中介給我,找個誠信好一點的中介很難

升級  6.3%

二星會員

bbqgonow 發表於 2023-9-19 11:06
能不能PM中介給我,找個誠信好一點的中介很難

内地中介收定金喔,你覺得ok要就PM比你

升級  12.96%

二星會員

ok呀,只要中介不是騙錢那種便可以

升級  12.96%

二星會員

另外想问一下師兄在珠海有沒有好介紹的

升級  6.3%

二星會員

bbqgonow 發表於 2023-9-24 16:06
ok呀,只要中介不是騙錢那種便可以

加一堆中介肯定遇到很多骗子得,所以遇到靠谱得就不想换了,經常换來换去肯定容易遇到骗钱得中介得

升級  6.3%

二星會員

bbqgonow 發表於 2023-9-24 16:10
另外想问一下師兄在珠海有沒有好介紹的

珠海沒去玩過,但是聽說那边有半套海選,我覺得太火容易出事,反正不去珠海玩

升級  12.96%

二星會員

囡战神贤哥 發表於 2023-9-24 03:34
内地中介收定金喔,你覺得ok要就PM比你

收定金可以,麻煩師兄PM給我

升級  50.74%

二星會員

PM please

升級  6.3%

二星會員

bbqgonow 發表於 2023-10-2 10:47
收定金可以,麻煩師兄PM給我