winning11

查看: 1715|回復: 3

[飛 翔] [炎祖報告]【飛翔】銀行妹OL味道·08號

升級  95.83%

三星會員

好啦都差唔多啦....下星期又可以去番正常日子....係星期日跑馬開番鑼了
餓馬都耐....外國馬賭又唔賭睇都費事睇....本地馬都未賭得掂啦

今次就好似熱定身星期日竄咗去揼骨....當然一定大把藉口同老婆講出去一陣....都唔使怕乜最多沖涼淋一淋身唔用沐浴露....扮踢波就仲好....拎對踢波鞋運動袋運動衫就照樣可以用沐浴露....但推油呢樣就睇環境...扮踢波可以推油....唔係扮踢波就麻煩啲始終油都係要用時間洗

呢個sunday就去飛翔....講到咁遙遠即係啱啱擒日姐....

地點:佐敦
場所:飛翔
人物:8號
外型:苗條的model身形著件唔係傳統的白色網球短裙....係黑色褶裙....黑色的豆零高踭鞋....tube top嚟喎....下邊係黑t back喎....一個姣妹OL似銀行妹高層當然係好款型靚女,真係想俾佢密室禁室陪訓加陪瞓下咁囉,搞到我都有啲想做佢男下屬俾佢呼呼渴渴指指點點下囉

過程:講下個風球囉....揼下骨囉我已經俾佢外型吸引咗....再加埋佢身形架生腳腰波都靚....問埋佢下個星期日會唔會返....我都可能出嚟賭馬揼骨....佢話多數返喎nice news吖揼完就掃籮袖ball推味道testing呢啲一系列無盡的前戲....佢真係成個OL咁樣調教我囉....都係鍾意佢味道測試的表情加動作...舌尖轉彎打圈...除咗細佬站起咗身我直頭幾乎成個人彈起...轉頭8號就繼續化身女上司騎上嚟唔俾我郁喎...佢又騎又搖啊....好賣力....再左轉右轉翻左翻右....配合我姿勢加動作...最後成功老二放底幾兩喺8號妹妹屋企內的深深處一個字就係爽

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及移除外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

請問幾錢

升級  95.83%

三星會員

七張紅魚+ 兩草港紙