winning11

查看: 1639|回復: 3

[麗 晶] [世華報告]【麗晶】豐滿上圍滿足感大·阿笑_08號

升級  92.67%

三星會員

今次人物係麗晶8號阿笑...........
今年都係無睇大台選美,不過就見有兩單嘢想講下
係冠軍竟然係同Collar阿Day係同學同班的
仲要阿Day係完勝今屆冠軍,咁我睇啲相又真係阿Day許軼係靚好多喎
仲要係未化妝學生相仲要著校服,雖然就話許軼係混血啫
但都可以差咁遠,真係如果阿Day唔參加全民造星過嚟選港姐一定贏硬啦
另外就係有女仔未公佈十強已經黑面,係14號佳麗喎
咁又真係幾有骨氣喎,要讚,對住直播鏡頭都黑面
咁揼骨就真係未遇過黑面妹,無論係女已經在房等我入
或者我到咗房囡囡入嚟,通常都笑住迎人
再加埋呢條女個名叫阿笑,更加似番佢個藝名,入房笑笑口
原來係心型細嘴,靚女喎,又好身材尤其對咪咪
皮膚係白中透紅,身形相當靚,腳又靚腰係纖幼的
出面個女經理果然無介紹錯,阿笑係冧巴8號,果然係靚冧巴加係靚女
揼都相當細心,中力勻循,服務亦係細心,享受完佢好溫柔的rpp手勢後
我就轉身,佢就喺我面前解除朿縛,睇住佢解衣真係好似真人show
如果有條鋼管就更加似解衣舞,相當好的視覺享受
尤其解除吧吧後兩盞心口大燈更加係閃爍,睇落都好有彈性
係真料,偏淺色的兩顆提子,嘴功都好掂,功夫幾細心,同佢揼功同rpp功力一樣咁掂
跟住就將我已經熱同發大咗既寶劍放入偏窄又濕的園林玩坐蓮先
騎功唔錯幾主動,嬌嬌微絲絲的叫聲更加係要加分,因為唔造作
結果又係一次好完美的女程,阿笑真係人如其名,成日都甜笑,所以好滿意呢次揼骨旅程!

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  57.41%

二星會員

是否環保囡?

升級  92.67%

三星會員

我呢次唔係
或者下次有
通常骨妹都會吊下客人癮
下次送多啲再下次又送多啲咁囉