winning11

查看: 1730|回復: 5

[金碧泉] [炎祖報告]【金碧泉】零批評好正·88號

升級  95.83%

三星會員

聽一位做唱片公司人講..而家英皇啲女歌手多到一個點係仲想繼續簽人..除咗啲幾朝元老阿Sa阿嬌祖兒泳兒李靖筠許靖韻.仲有Gin Lee..陳慧嫻..鄧小巧加曾樂彤..真係有好歌都唔知分俾邊個唱..我諗起我哋去揼骨..一間場多女其實都係好事..我哋有得揀.最好梗係佢哋做好啲服侍好啲.良性競爭仲好..相反我朋友又話環球啲女歌手走下一個走下又一個陳慧嫻Gin Lee都係過檔英皇..連雪咗年幾兩年既陳凱詠都可能過埋英皇..都唔知仲有咩女歌手..好似係得番Aga似樣啲...

我就唔多識啲女歌手邊間唱片公司..都係佢講..我淨係聽下903星期六數流行榜...1月1日睇商台頒獎禮咁啫..佢問我邊間場啲女正我就可能答到佢hahaha呢間金碧泉就多女揀..新做咗件88號...佢都幾nice幾好傾...佢話係喺呢度學師.其他女都有教佢揼...都係良性競爭..88仲講同邊幾個女熟啲添...唔似以前喺有啲場啲女同場女仔喺度互數,淨係叫客幫襯自己或者自己同鄕,喂,我哋嚟揼骨唔係聽你哋是非聽你哋喺度嗌交

咁88簡單講下佢,都幾揼得又超大波,個樣就妏妏電眼身材好,廿尾年紀當然唔係中女,半肥瘦勁好招呼,識rpp手勢好舒服,對嘢玩波地好貼身,簡直好似印水紙咁貼到實,搓搓磨磨,嘴都係全身漫遊,錫食提子浪浪,有獨龍添,然後拎起咪來唱,女上,狗仔,半邊燒鵝,傳教士,煲飯,老漢,招招都俾到我唔同感覺,整體呢件金碧泉88號係好正~

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

雙鐘連代支 , 全套幾銀?

升級  95.83%

三星會員

ty3589 發表於 2023-8-24 12:42
雙鐘連代支 , 全套幾銀?

$740
雙鐘包晒

升級  33.33%

一星會員

多謝