winning11

查看: 6308|回復: 8

[三 川] [Dragon1989]【三川】大波後生·嘉欣 (新人帖_有圖)

升級  43.33%

一星會員

三川 嘉欣 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Dragon1989]【三川】大波後生·嘉欣 (新人帖_有圖)
http://sn11.cc/thread-2232460-1-2.html
註:嘉欣 通常返 10:00-22:00 / 162cm

有圖有真相

大波後生好招呼·嘉欣

同朋友食完返,就行過去三川。大家約左同一時間,因為我地早到左,係房等左陣,嘉欣就入到來。

我揀得嘉欣,主要係因為睇到好多師兄報告讚佢大波,的確,未除衫我都都好無禮貌咁住佢波,斜視望過去,好大,對波好有肉地!嘉欣外表順眼長髮,30頭,主動話幫我除衫,掛好底褲就一齊行入浴室。

嘉欣有漱口水提供,幫我沖涼落梘,全程都好細心,我背對佢佢企,全身上下,屎眼都洗得乾乾淨淨。聽嘉欣講,有學過推拿,沖涼時都幫我揑左幾下肩頸,其實返工做到身水身汗,收工上去沖個涼係幾好享受

之後同嘉欣面對面攬住,佢應該160左右,所以都幾好攬,因為睇報告知道嘉欣難考車牌,所以無主動考,當時已忍唔住係咁摷佢籮柚同對波,真係好撚好肉地,對波又軟綿綿,同老婆個對無得比小龍已經75度角扯旗,表示敬意!

岀到房,先奶暈全身,耳仔,頸都俾佢奶暈,之後我要求上套吹,你老味個閪,吸啜得好舒服,雖然帶套,都好撚柒舒服。因為我有家室,其實就咁攬住都好滿足,我叫嘉欣訓係我上面攬實我,好好攬。同佢傾下計,覺得佢性格幾好。本身無諗住做(話晒有家室,上指壓攬下囡小弟都滿足),雖然已經硬住嘉欣個籮柚越坐越對準小龍,一野坐左入來,個下舒服到叫左岀聲,個衰妹係咁引我,反而係我叫佢唔好再坐,佢都唔聽,係咁坐,個下唯有合眼享受。

坐到咁上下,係入面hold住左,衰妹扒係我上面係咁用對波引我,fing來fing去,視覺一流!我都頂唔緊,捉住對奶係咁啜,啜下左啜下右,然後我叫嘉欣攬實我,我要大家合住體咁轉身,兩條肉蟲攬住,望住房入面嘅鏡,都幾撚下流好似玩扭扭樂咁,合體住由女上轉男上!到我今次係上面發力,大力鋤左成分鐘,嘉欣好似都幾敏感,叫得幾好聽,最後用手撐開嘉欣對腳,我成個上身壓落去,乞兒煲飯姿勢,成個星期萬億子孫射晒岀來!

之後除套,成泡繁殖液,窄乾晒,大家一齊過水,啱啱好響鐘,就岀房!

總結,鍾意大波好招呼嘅兄弟 可以試下

註:Dragon1989-三川
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

非常感謝支持和報告!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666

升級  33.33%

一星會員

明白師兄所講「攬下囡都滿足」,我真係明

升級  53.33%

一星會員

居然咁橋一日連續3個報告講同一條女,世事真係巧合

升級  33.33%

一星會員

ericyip 發表於 2023-8-19 00:16
居然咁橋一日連續3個報告講同一條女,世事真係巧合

可能囡囡呢日心情好,服務都好D呢

升級  53.33%