winning11

查看: 12044|回復: 13

[daddy11報告] 曼谷 第一次純分享

升級  10%

一星會員

**可能會長d同多白字,敬請見量,不過好想同大家分享下同自已留個記念。

第一次的經驗果然真係要寫反低佢,唔想唔記得左佢。

佢係邊個,當然係一個我都唔知點可以有咁令我神雲din到的笑容。

正所謂人生都會有第一次所以今次曼谷之行,o係公司一講叫我去,我就做定功課,

搵晒邊度有野玩。

今次我住Amari Watergate,都要做成三日,第二日見個行程有空檔,就決定依日去滾,點解叫滾?因為我結左婚的,唉。

所以今次有機會愉,當然要爭取機會喇,實不相門,我未試過滾的,我成27歲,都只係同過我老婆一個做,可能真係有幾多年之癢吧。

講反正提,我知道酒店附近有間幾出名既Chao P 2同埋有間對面既CP1(j-one),見有d人講CP2選擇多好多,咁當然簡間好d架喇,當開完會,我就洗開晒d同事,一個人座的士去。其實我當時心情好緊張的,人生路不熟,一枝公去d咁既地方,真係好緊張下,不過我諗第一次當然要激d,令自已都可以永遠記得依一次既探險之行。又唔知講到去邊添-.- 一上到的士,比左張我寫左地址既紙仔比個的士佬睇,佢望一望,然後講 "No", 我話no乜? 佢話no no no,就咁叫我落車,咁奇既,完全唔知點解,我果時有d遲疑,唔通真係d咁雜既地方連c機都唔咁去?我問點解唔去,佢就齋推我落車。 我落到車好費解,唔通曼谷車人去一齊去Happy都要拉?算喇,我再節第二架車,今次條友居然唔知地方,第三又係,唉,點解會咁架,又話好出名既,頂!終於第四架的士,知我去邊,佢問係唔係 Massa柱 我話係,佢就開車了。

同我估既方向唔同,我黎果時明明見係左邊既,佢點解會u-turn去右邊既,有d怪,不過冇出聲,都係睇定d好。  終於到了,48匹,都算快,不過好奇怪地個入口有道閘,入到去仲要轉兩個彎,乜咁神秘既?有冇事架。去到門口,有幾個亞差開門,我問c機好似唔係依度,佢話係,我話個招牌個名唔同,佢一味話係,其實我見人地形容過下話好豪華下既,點解個門口好似咁舊,咁陳年既?突然走左個經理出黎,我比張紙佢睇我話去依度喎,佢就一味話係,一路推我入去,我比佢一路推,本身想走既,不過一踩入門口,就見到個好大既fishbowl,嘩,一面都有過30條女,睇到咁既場面,就放棄左走頭了。  間場好靜,唔知係唔係早呢?果時7點。 得幾個大陸佬座係度吹水。  Well,我先講講個環境先喇,佢有兩邊,一邊有落地Glass,一面就冇既,有Glass果邊有30條女度,另外果邊我諗都有成40個。  我座係中間,叫佢個papa過黎,問佢點玩,有咩玩,佢話兩個鐘,有BM,有soapy massage,出一次,咁我話多次得唔得,佢就同我講你咁靚仔,比少少tips條女實得。  咁既答法大家接唔接受呢?  我再問價錢,佢話有Glass果邊3000匹,依邊就4000匹,嘩,我話咁貴既,佢話不騮都係咁價,我話個fd黎都係話2千得,佢話果d上晒去,你地又接唔接受佢既答案呢?  好明顯我都真係比人當左水魚,我叫左杯beer,一路同佢講下價,不過佢somehow一味唔減,我相信同我外表cc文文有關吧,唉,一個人去又唔夠老操外形就真係有依個問題架喇。算數,我繼續搵我既獵物,哈。兩邊都有好多女同我笑同揮手,個個都好熱情咁,我真係有d覺得我比佢地簡多過我簡佢地,因為成場得4個人,我變左唯一招點,感覺怪怪的,不過又幾似明星喎,我行去邊都有好多女叫我,又日又中又國語,哈。  3千果邊有兩個都ok,不過4千果邊選擇就多好多,你要乜款都有,經過連反選美,最後我簡左個好似日本妹既太妹。

好奇怪,點解佢可以咁白,我黎時本來心目中既要求係大波同高同走肥,不過見到佢個樣就真係唔比佢走得,唔高,我諗得5尺3,好白,個樣好得,瘦既,33B我估,算細波我相信,有3個紋身(好野性),金金地既頭髮。佢帶左我上樓,佢話自已叫Mod,同佢講野時,真係好有女朋友感覺,我成日見d人咁講我其實唔信的,雞都有女朋友感覺?原來真係有d冇咁有Lo味的。 佢陪我入房,叫左杯野飲就開始準備佢既野了。

再續。

希望有人支持我寫落去,絕對唔係古仔,剛剛發生的想襯記得寫底佢。

升級  60.04%

四星級會員

泰式玩法係唔同啲

升級  58.5%

三星會員

曼谷好玩,香港唔係果班

升級  84.67%

三星會員

係呀
好瘦
但又好波....
又白
花開愖折直須折,莫待無花空折枝。

升級  10%

一星會員

唔好意思,我寫得比較慢,我用手寫版寫的,所以請再耐心等多陣。

升級  10%

一星會員

我唔知算唔算係浴室,不過冇個大池比你沖身先再吉,我估唔係作此做賣點。
依點我好同意,不過聽聞馬拉都有d好正既地方,之前聽個馬拉fd講既,個名唔記得了,因為佢講英文的,不過聽佢話係個沙灘,有好多屋仔,好多女等緊你,質數誇喇喇。

升級  35.19%

二星會員

講起泰國真係回味無窮!過去十年差不多每年去三四次!不過最近這三年已經冇得再去〔因為養o左隻老虎〕!果便真係可以用三個字形容,平靚正!
版主想去o既地方應該係Entertainment plaza, 人稱十八層地獄,門口有個噴水池同兩隻大白天鵝,環境超正,入到去唔洗識泰文,所有著曬白西裝o既經理都識廣東話,近門口梳化位係superstar,面對面冇玻璃2500B,入面有玻璃就分兩種,身上有個B牌收2000B,有水床body,其它一律1500B,全包免加一,碌卡加3%.因為間場玩口啤,冇水回比的士佬,所以唔知定依世都去唔到,其它場收4000B但係要回2000B比的士佬,你話D的士佬會車你去邊?!最慘唔係比貴o左o既問題,而係間場同D女o既質數都爭好遠,澳門D女都係o係果邊入貨,有幾正自己唸!
如果有時間落埋芭堤雅,我仲有大把心得同各位巴打分享,保正去一獲四日三夜,返香港一個月都唔洗去沖涼!
唔講住喇!費事老虎殺入o黎!有機會而各位巴打有興趣我聽日再寫,遲o左希望各位大佬唔好見怪!
施丹頭鎚頂得好  馬賊拉斯聽肺癆

升級  83.6%

四星級會員

咁去得泰國玩
梗係要玩啲高質素啲啦

升級  58.67%

三星會員

謝謝精彩的泰國之旅

升級  56.67%

三星會員

行政總裁兄,十八層地獄地址在那裡呢?請指教

升級  97.92%

三星會員

好精彩的報告

升級  63.08%

三星會員

除咗泰國之外
台灣,尤其係有人帶的地方,相信都會幾好玩

升級  35.19%

二星會員

坐的士同的士佬講Entertainment plaza,果道係商業區,座大廈面積好大,o係地下o黎,近車輛入口側邊,不過座大廈有好多個入口,如果o係後門入會經過一間叫愛神o既浴室(宜家仲有冇或者有冇改名就唔知),的士佬多數車你去依道,如果你入去又上房的話盛惠4000B,的士佬會好多謝你,佢仲會等埋你走然後車你去食海鮮劈多刀!最好係落車然後沿住外圍行慢慢搵,見到噴水池同白天鵝就包冇錯,實搵到(如果你真係o係Entertainment plaza的話),有好多的士佬會份唔識唔知車o左你去邊,我通常會去是但一間五星級酒店門口等車,酒店D服務員會走埋o黎問你去邊,你就同佢講Entertainment plaza~massage~eighteen floor,等佢同D的士佬講,因為五星級酒店好有power,佢地會mark低曬條的士佬D料,如果你去唔到你要去o既地方返轉頭去返上車果間酒店同返D服務員講條的士佬就即仆街!萬試萬靈,的士佬多數唔敢玩o野!

升級  35.19%

二星會員

臺灣宜家唔係道道都有得玩,幾年前去過,好多地方都禁曬,成個臺北市都禁(可能我同我D朋友唔熟),最近都要去到板橋,係臺北坐的士去要200幾NT,來回500NT,去過一間叫三溫暖o既機餐都要成3000NT,質數只係一般!o甘o既價錢香港好高質都玩到囉!