winning11

查看: 1937|回復: 5

[金濤閣] [黑色通道報告]【金濤閣】骨版葛綽瑤YoYo·08號

升級  99.83%

三星會員

骨版葛綽瑤YoYo超甜·08號

其實都好好笑,,全民造星呢啲真人騷無論選前選後,,啲女都會形容會追夢,,即係發明星夢啦不過又真係出咗好多批明星,,講得係女當然係全民造星4啦,,啱啱擒日古巨基i really love to sing唔知係咪最後一劑,,係古巨基帶住班出道兩三年的女仔一齊MV同合唱,,內容係古巨基 Leo Ku + New Generation: 吳保錡 / 張蔓莎 / Lolly Talk / Aiden Hung洪助昇 / Andy Lai黎展峯 / mansonvibes張進翹 / 顧定軒 / STRAYZ / HOPUI何佩 / dorothy劉君冬/ Kimman黃劍文 / Jaime張天穎 / 谷旻 / Edward黎啟峰 / Eagle Chan 陳天翺 / Michael C / Lowa / Triple G / RUMBU

咦,,點解無我最鍾意既全民造星4最可愛又最甜既葛綽瑤YoYo呢佢都識跳唱喎,,不過而家喺VIU TV都可以見到佢,,個人覺得佢仲正過Candy王家晴同Ivy So囉,我都當然有follow葛綽瑤YoYo既社交平台,,今次遇到一個同葛綽瑤YoYo有幾分相似既骨妹,,佢係金濤閣既8號妹妹,,眼大大純天然雙眼皮,,嬌小身形廟細燈籠大,,最啱係抱起嚟玩攬住嚟錫啦,,中波唔係平底,,腳靚靚唔肥唔粗,,腰又幼幼我諗呢啲女係人見人愛,,仲要係甜笑,,要留意佢係純粹甜,,唔算係仙氣型,,不過淨係甜已經夠照估唔到係佢都揼得幾好,,又識踩又推油爽,,更加估唔到係佢招呼都好得,,以為呢種甜過糖的女仔會係保守啲怕醜啲,,原來都好活躍好動主動又熱情啊,,rpp水準高,,完全係佢啲手指無處不達,,手勢舒服溫柔最緊要係中重點目標囉,,令我好怄已經進入狀態,,企起身敬個禮咁,,充行晒血咁,,轉過嚟見佢繼續甜笑,,仲笑到有酒粒添,,然後就係用小嘴巴嚟服侍,,耳頸lin腳蛋同埋已經充血的部位,,即係又係全身漫遊四圍走咁,,食糖動作我竟然係有種好甜到入心既感覺,,眼神正又係繼續甜美笑容,,最後就坐咗喺我上面,,一連串的騎馬仔動作,,我當然有抱起8仔嚟推進,,面貼面就乘機車落去,,佢真係俾我感覺好似葛綽瑤YoYo囉,,同個翻版女神偶像咁樣親蜜式接觸,,咁都唔使8舊水有交收,,簡直係人泩最大樂趣值晒票價囉

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

太耐無係HK揼了 , 想問下依家全套收幾多?

升級  99.83%

三星會員

ty3589 發表於 2023-8-4 16:35
太耐無係HK揼了 , 想問下依家全套收幾多?

E間係$770

升級  99.83%

三星會員

師兄出動吧
試完回來分享過程啊

升級  56%

三星會員

師兄有小小整古噃條女嚴重大細波