winning11

查看: 1766|回復: 9

[金碧泉] [孤單一人報告]【金碧泉】返食新女服務大躍進·03號

升級  50.36%

四星級會員

話咗返食就一定返食,對象金碧泉3號,佢真係有種令我身痕感覺
未至於沉咗佢船,但都係心思思要再食,結果就擒晚星期六去
慢慢行睇下嘢,擒晚早段未有雨,十點幾再黃雨我有帶遮的
咁未落雨就見有人喺幾個地方街頭busking,有啲唱得幾好
有啲就爭好遠,其實佢哋咁有勇氣喺條街表演
點解唔索性去參加全民造星,或者大台的歌唱表演
總好過喺條街度咁囉,仲有係有啲大舖食店都唔多人
啲侍應個個企喺度睇電視,一間火鍋店十二張枱得四五張枱有人坐
反而啲小店就好多人幫襯,個個都喺街拎住碗仔翅牛丸魚蛋快食
可能係天氣熱掛,但有啲打冷舖就坐滿人
咁我都係喺街掃街樓下豉油街,三寶加碗仔翅,未夠喉整多碗爉味飯
加爉腸同潤腸,都係$40碗,幾抵食仲加花生多蔥
解衣前已經叫locker拎罐可樂俾我
飲完先沖涼,沖完涼直入房,再次見到3號佳麗
變咗舊相好係佢熟客了,笑容更多話題又多
態度係熱情咗,好快就融化咗我,跟住解衣邊揼邊吹水
佢口水唔多不過水就多,揼完玩完手掃全身加波D全身後
就出動嘴仔攻我全身,口水係必然會留喺我身上
我今次無客氣了,試探下佢原來係一攻就破
可以車牌一考即pass吮到大家嘴都係對方啲水水
大家無遮掩地脷叠脷,佢再玩演奏,玩玩下稍移身體俾我手指攻入
果然女人是水造,所以話佢水多就係咁既原因囉
蓋住披甲戰衣後就開始做適量的運動
適量係佢由慢至快,漸漸加速,搖功比上一次進步多了
用打戰略game說法佢係想一攻而破,想一放到底坐爆我
喺三四分鐘左右我整停佢推低變番我上面,佢都服侍得我耐到我回下禮
捉實佢對大型心口燈再扶住佢條幼腰就狂轟
腳幼幼腿長長特別好推,經過埋尾的極速攻勢我終於第二次將禮物放喺佢妹妹身上
開始覺得佢逐漸上力,唔再係乖乖女了
有得車輪有手指玩又主動式自動波,應該好快會同佢第三次約會報告完畢

孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

今次返食,係唔係環吹

升級  50.36%

四星級會員

Wai641 發表於 2023-7-30 18:38
今次返食,係唔係環吹

返食當然驚喜多啲啦
孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

升級  56.67%

一星會員

呢期咁多人講,難約嗎?

升級  56.67%

一星會員

3號返咩更?

升級  56.67%

一星會員

幾錢家用落樓?

升級  50.36%

四星級會員

硬過頭 發表於 2023-7-30 20:46
呢期咁多人講,難約嗎?

可以打電話預約咁穩陣啲既~

升級  50.36%

四星級會員

七舊四HONG KONG $

升級  50.36%

四星級會員

下畫都做到佢了...........