winning11

查看: 1679|回復: 4

[金碧泉] [蛇鬈毛報告]【金碧泉】新女後生女紅得有道理·03號

升級  42.83%

三星會員

女主角:金碧泉3號,咁多好評無得唔搵佢啦
地點:旺角豉油街金碧泉

人紅果然有道理,我又無電話mark佢,結果要稍等35-40分鐘,咁我索性慢慢沖涼順便蒸氣,呢間個蒸氣房係不斷平均地出熱氣,唔似一啲場可能係set咗出3分鐘自動停3分鐘再出3分鐘,我個人覺得平均出蒸氣係好啲既,因為無蒸氣出其實都唔夠熱的,咁就蒸咗15分鐘,再沖涼,抺身著袍出休息室食半個麵,飲杯力多,可以入房

見到E位3號佳麗,三七分界頭髮到膊頭長少少,有啲似三成左右,係許志安舊愛崔加寶定崔嘉家,當然係年輕時代的索樣,睇番原來佢係許志安所謂第一任女朋友,大家都知道許志安幾咁識食架啦,呢個3號佳麗係有三幾分的相似,眼神都有電力幾迷人,妝唔濃後生女,應該係under30,細過30歲既bg喺呢行當然係年輕啦

未解衣見佢波挺挺厚肉地,手臂同腳都唔多肉,幾均勻又玲瓏浮凸,個樣當然都掂,骨技中上,呢間場都無乜邊個唔揼得,手撳腳踩再落返嚟推下油推下膏,力度幾好,服務係好體貼溫柔,整個十指全身漫遊,好舒服好有反應,最爽當然係腰位髀罅蛋蛋同我寶貝,轉過嚟就密集式用咪咪做全身漫遊,仲落埋油玩添,原來3號妹妹皮膚好光滑,加埋佢正前面係厚肉又富有彈性,都係C罩嚟既,夾落嚟壓住我好爽,再嚟係佢半跪半踎食甜品,食的動作好深入,表情又有點含情默默的,我哋就互動下了,佢食甜品我就同佢妹妹探下熱,結果係無發燒,係濕啲滑啲啫做晒呢啲前期動作就要做運動,女上自然係頭盤,喺呢個濕滑又窄的私人通道玩足幾分鐘,接住嚟就到我都係同一動作就係半踎半脆嚟個後推後進,腰幼腳靚寧捨好推,啪同佢個pat pat同我大髀都有啲紅印,當然大家都流咗唔少汗了,果然係一個相當好玩的對手,紅牌係有原因!!!啱食,會再食!!!

升級  33.33%

一星會員

係唔係環吹

升級  42.83%

三星會員

不是....或者第二次熟咗會咁做囉

升級  1%

三星會員

埋單幾多$?

升級  42.83%

三星會員

$740~