winning11

查看: 1452|回復: 4

[新都會] [世華報告]【新都會】可車可手指玩服務好掂·09號

升級  92.67%

三星會員

見師兄話呢位新都會9號輕易考到車牌..呢樣係可遇不可求
個人覺得係拍得住粉紅色linlin一樣..都係可遇不可求
老實講又有幾多女仔係粉紅色吖..細細個就算BB女都未必有呢種顏色
除非真係去南韓走一轉..但小心有反效果喎
至於可以車既女仔都係可遇不可求..始終有啲女都係賣身賣妹妹
就算唱歌仔都有部份係要過膠..直接車牌就相對少得多
仍然有女係認為車輪係留俾自己條仔..而且驚我哋客人有口氣
今次照足師兄去呢度新都會..目標人物都係9號
師兄話可以輕易考到車牌..我都試試先..
當然要夠瞓又唔好飲有刺激性既嘢飲..包括奶茶咖啡
全日都係純清水熱茶..事前都食定香口珠
咁我本身都係無口氣既..早上都擦足牙而且已經戒咗煙
唔使事前喺浴室擦牙都一定無口氣..囡囡一定聞到我係無口氣的
9號仔果然都係有戰鬥格Feel..個樣姣姣擺明大食格
胸前偉大唔多肥肉幾平均..好搭得杯落
揼得幾好..穴位準..亦識踩
跟住一嚟就好溫柔咁用呢對好軟熟既咪咪擦我身體..好軟熟好舒服
手掃一輪主要都係我身體既最弱不禁風的部位..耳頸髀pat蛋劍
全部都令我有種莫不可言的興奮爽透心的快感
轉來時真正見晒佢的兩枚車頭燈..
開始用嘴了..啜蓮時似觸電其他地方亦一樣
唱完歌仔我就開試探佢..探佢阿妹探埋佢個嘴
果然係可以輕易成功考到車牌佢個嘴唇好軟熟加佢舌頭亦好好嘴
咁樣梗係令我嘴不停..終於兩三分鐘後就正式上馬
女上一輪我有拉低佢再嘴過..完全係兩口子小情人初見又或者係相逢恨晚咁
時間唔多要狂嘴..可能係佢前段係帶俾我好刺激
再加埋有得嘴..情調進一步攀升結果係比平時早咗好多派貨
都唔緊要啦..又唔係有朋友喺旁邊同我拍跳
過程爽咗就ok了..呢種女無得唔返食啦
盛惠收咗我七舊四家用..可嘴可手探阿妹又揼得玩得最重要車得
抵番晒又有賺咗添囉

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

睇完報告,要認真諗諗戒煙!

升級  92.67%

三星會員

simonbrother 發表於 2023-7-23 17:11
睇完報告,要認真諗諗戒煙!

為健康為銀紙戒咗佢好啲
事前同囡囡當然可以食香口膠
唔想吐就食香口珠
17蚊兩盒隨時食得

升級  43.33%

一星會員

有得車真係好好多