winning11

查看: 1740|回復: 4

[飛 翔] [小飛俠報告]【飛翔】新女連續雙響炮·03號+30號

升級  45.8%

四星級會員

都好耐無試過連揼兩set骨
可能係疲但又唔代表第一條女揼得唔掂或者招呼唔掂
呢次兩條女都好掂
係我大食啫

事發:擒日六點放工去咗佐敦,南京街食碗牛筋粗就上咗飛翔,望下個牌見有幾個新女的冧巴,3,11同30都係未做過的,但只得3號得閒,其他女同埋11同30都工作緊,只有3號可揀,咁就3號先囉

3號:半熟女又係姣姣戰鬥型,大波走肥中力,位準踩同推油都有料,服侍係大路得嚟但又細心,rpp水準高,佢好鍾意慢慢咁撩我後庭浪浪同命根,轉過嚟強逼我食波餅同我抹抹面,有kiss lin lin,披上戰衣就演奏,然後就騎咗上嚟,同佢個款一樣都係戰鬥力十足,而且係全自動波,過程相當好Feel!

30號:同3仔完事後佢送我出休息室,同個經理吹一輪我飲凍奶茶,成9點鐘但又無興趣睇電視劇,新聞手機都玩厭,就俾我見到30號,即係另一個新女,呢個30號就相對斯文純情少少,又係另一種味道,無約人又唔使交人就做多個女,不過我都有沖沖身先,始終我身上有3號既體味又有佢的口水,所以都沖沖涼先,30呢都係有身材既女仔,都係走肥幼腰波挺挺,骨技都正正常常有板有眼,力度準度都幾好,rpp同樣有水準,以為啱啱派咗貨要考考佢功力,結果都係輕易俾30號辣著咗,老二又充滿幹勁了,當然都有演奏同body,然後又係女上開始,三兩個鐘內俾兩條女係咁搖,我都可以證明自己仲係有心有力,就係咁樣就連續挑戰咗兩條女!

整體係各有各優點,3號姣啲30斯文啲,兩個都揼得玩得的

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

好精力一晚食兩個 回味無窮!!

升級  45.8%

四星級會員

zzifnoel 發表於 2023-7-11 16:48
好精力一晚食兩個 回味無窮!!

難得一次.....

升級  45.8%

四星級會員

平時99.99%都係一日一件