winning11

查看: 2974|回復: 8

[新人帖] [aajkwong]【龍濤閣】輕鬆沖涼之旅·78號 (新人帖)

升級  73.33%

一星會員

代友出post  佢叫拜仁慕尼黑
平時都唔多去玩
所以膽小怕公開喎

事情是這樣的 :

一朝瞓醒覺細佬心思思 醒起龍濤閣大佬有野食 細佬又有得火出
立即換衫搭車去佐敦 落車行兩步就到龍濤閣桑拿 第一次去唔知辦公時間
閘都未拉開曬 見到知客小姐 問開左未 開左味立即行上去

地方夠大 夠乾淨 相比之前去啲指壓 走廊臭嘅 真係痴撚線

locker 夠大 換衫沖涼 水力夠猛夠熱 大場真係不同 淋浴露都兩款 又護髮素 OK 捽曬啲老泥洗乾淨自己
時間尚早 蒸氣房都未熱 locker叔叔話揼左先再落黎蒸啦  宜家飲杯力多先 坐一陣上房
大廳好坐 睇住新聞 正邊玩住手機覆住啲公司事務 一邊等上房
呢度所有人都有禮貌唔會老馮 真係有比較
女經理話可以上去 就移玉步 行幾級樓梯上樓
坦白講我自己對於相頭唔太要求 最緊要服務好 出來玩求開心 唔做野嘅 俾個天仙我都係唔啱範數
接待囡囡個子不高頭髮長長 黑髮 幾好笑容 唔係後生 我都冇理揀咁多一同入房
呢度啲房好大 有兩張床
唔知得唔得 但想叫埋我老友一起做按摩 睇佢俾人鍊到叫救命果種欲仙欲死嘅感覺。。。

問左囡囡係78號 廣東話都OK 少少歪音 聽多次一定知講咩果種 不算溫柔聲 但係非常客氣的
佢問我要按邊度, 我同佢講隻腳要按
背隻都要
呢個按摩師出曬力咁踩我隻腳 我就真係來回地獄又折返人間  我唔會e嘩鬼叫 死忍 只是一句好堅 佢話未出盡全力 我真怕怕
然後又整幾野推拿技術 講真我一定會搵番佢 成個人飛起咁滯  真係未試過呢啲按摩技巧
真出色的按摩女,手腳協條識按識踩
好喇鬆完就正題,
用熱毛巾抹曬啲油先 問我舒唔舒服

之後就來 rpp
呢樣野雖然我唔係好"好"
痕麻癢酥真係會震震地 我諗番我以前玩啲靚妹原來人地係咁嘅感覺。。。。

轉身做野啦 佢初初就冇解甲 我就覺得奇 咁伸手入去揸兩野 佢就跟手自行解甲

靚奶一對 起碼CD級 我覺得好靚 屋企自用呢啲size最好  真波 夠滑開心心 不過佢坐近腰下同有一隻手距離我冇lam到  呢樣冇咩所謂
中途佢有問我點出 要唔要戴袋吹出 我就唔喜歡 我話唔使
又有問我邊度點樣敏感啲 我覺得呢樣OK 夠親切
最後開心舒服順利升空

(有野要提番 但我不是投訴
應該沒有車牌 , 沒有指插 因搞佢條底佢有縮&講野
沒有BM
有啲服務有啲人有有啲技師冇 我都唔知點解 有冇師兄解答到)

幫我著番衫 送落樓 都係笑笑口 坦白講我只喜歡會笑的女 抵讚

番落大廳飲杯野 蒸左兩蒸 沖涼換衫 仲可以食埋野先走
咁就愉快過左兩粒鐘
基本消費688
tips 按自己標準去衡量
找錢仲送左張50蚊coupon

因過程輕鬆 同地方ok 一定會再上來
囡囡骨技OK 會再搵番佢揼 不過不是即時返食系列

報告完畢多謝觀看

升級  43.33%

一星會員

我自己感覺囡囡對生客會有一套正常流程,當短時間幫襯3幾次後,會送吓環吹呀、送吓車或玩陣BM 留你做熟客,好少第一次己施展渾身解數

升級  72.17%

三星會員

咁即係表示啲女肯搏肯做肯蝕底囉

升級  33.33%

一星會員

Super_ming28 發表於 2023-7-7 13:02
我自己感覺囡囡對生客會有一套正常流程,當短時間幫襯3幾次後,會送吓環吹呀、送吓車或玩陣BM 留你做熟客, ...

咁近排有冇彩蛋 新驚喜

升級  42.28%

四星級會員

97好似係新女
night shift的
我來自冥界...

升級  43.33%

一星會員

暫時無彩蛋派,想去鸿星試吓新囡囡,遲D又出吓報告先

升級  92.67%

三星會員

仲有18同99都係新來的bg................

升級  33.33%

一星會員

似乎龍場有好多新囡喎

升級  43.33%

一星會員

78號可以吹出咁好? 可否環保吹?