winning11

查看: 5714|回復: 6

[雲 來] [衛希望報告]【雲來】似住樓上的C9·希兒 (新人帖)

升級  43.33%

一星會員

[衛希望報告]【雲來】似住樓上的C9·希兒 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2228320-1-2.html

年齡:40左右
樣貌:ok,似住我屋企上面幾層個C9
身材:高瘦、腳長
波路:吸手、有彈性
隧道:似有生過、小小鬆

未去過指壓,依排爬文,心思思想去,第一次想有一個好回憶,就選擇咗雲來高級指壓,第一次錢不是問題,就walk-in上咗去,去到房鐘姐姐問來過未,未,第一次來,話一陣帶俾我睇.

過程:入咗房,等咗陣,有人拍門開門,哥仔,依個啱唔啱?我一眼睇,有幾分似住我樓上的C9,我想食佢好耐,我話OK,關門,跟住自己除衫,個姐姐話等佢理,很快俾佢除曬啲衫,我一碌木咁棟係度,跟住佢自己除衫時望到我,你唔好咁緊張,未來過?係,等姐姐來,你入冲涼房等我,入到去幫我洗頸、洗身前、洗手,話唔使怕羞喎,叫我摩吓佢,又幾滑喎,轉身洗背,用胸部洗,隻手洗我前面,過一陣洗腳冲水,以為完,亞姐姐一口含落嚟,雙手攪心口,好舒服,我話不如上床先有D唔習慣,上床,姐姐話你瞓低,等佢來,又嘴,又抱住、又磨丁丁,我都唔記得有D咩啦,吹硬咗,我都覺得很硬,上套佢坐上來,拎住我隻手揸佢個胸,係咁ur,過咗2、3、40吓度,我話想射,姐姐就停咗喺度,話唔可以咁快射呀,仲有時間可以慢慢玩,佢就係咁嘴我,個嘴好軟,個身好香,跟住就男上女下繼續做,到真正射之前,佢話你越來越硬,我忍唔住啦,你射多啲入去啦,就射了.

射完諗住起身,佢抱住我話溫馨多一陣,仲話頭先你射之前幾秒好硬、好舒服,不過快了少少,話下次再嚟同我補習一下喎,就去冲涼著衫.

出門口時,我問佢叫乜名,希兒,記住下次搵我,我同你補習一下,玩耐啲,就走,走時諗諗下,佢真係有少少似住我樓上的C9,成日搭lift撞到,不過希兒高好多,我想食佢好耐啦,當食咗啦。

註:衛希望報告-雲來
Superadmin

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  0%

二星會員

好似淫賤師奶食處男!

升級  19.63%

二星會員

有冇大車?69?

升級  43.33%

一星會員

舒服

升級  43.33%

一星會員

冇試,因為希兒帶我我全程訓系度。

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008