winning11

查看: 1343|回復: 3

[金碧泉] [paul pierce]【金碧泉】楊恭如Feel新女·03號

升級  93.83%

三星會員

見金碧泉呢個新嚟3仔report,話佢似吳美珩
即去見識下,點知我有另外一種觀感
俾咗間中間最大間房俾我,空間感係多啲
不過卾個3仔就無俾到空虛感我,第一眼見到佢
我完全唔覺佢似吳美珩嗰位師兄唔好介意
最多一成似吳美珩,係嗰種直長髮八二分界嗰種囉
係有少少古典美人古裝look嗰種,而我覺得佢更似另外一位女星
仲出名啲既,係我覺得3仔似楊恭如
秀麗媚清目秀秀外慧中甜美型,即係有啲女仔時裝有時裝既靚
但著古裝就兩回事,可能仲靚,例如王祖賢
當然3仔未到王祖賢級數,亦未到楊恭如級數
不過如果話似吳美珩我就覺得似楊恭如多啲囉
不喜勿插,揼揼下傾傾下,知佢原來係未做過呢行的
同之前呢間有啲女未做過香港呢啲場,但就喺深圳廣州做過vegi場
都叫食過夜粥識揼,3仔就完全未做過
係喺呢間場學師,佢話廣州搵唔到錢喺嗰啲場
所以就落嚟香港做,咁梗係好消息啦對我哋
最好多啲呢啲女嚟香港就好,師兄多點選擇
唔通嚟嚟去去都係嗰啲四十幾中女咩
3仔直長髮樣靚三四成似楊恭如,皮膚滑高瘦中波
揼功又唔係想像中咁生疏,應該呢度都有人教過佢
起碼都係有力位算準有心機,都有踩踩推油
服侍先係佢強項,慢功r籮袖r髀罅掃耳掃頸
轉過嚟就用嘴仔重覆之前的動作同範圍
連後花園都有清潔,當然有洗車加食甜品
然後就騎放騎咗上來,一路都係全自動波式
而佢解衣我見佢對車頭燈都幾好肉厚厚圓圓堅好手感
佢一路喺我上面膚我就捉實呢對車頭燈幫佢維持平衡
梗係唔係驚佢對嘢跌啦,換換位到我攻佢
都係相當好推好啪,有叫我大力加速
新女佢算好好前奏功夫,正式戰時都係夠自動波
可返食趁夠新鮮!!!!!

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及移除外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

幾錢呢?

升級  93.83%

三星會員

$740..............