winning11

查看: 4386|回復: 9

[endo22報告] 日本·夜遊吉原經驗分析 (新人帖)

升級  33.33%

一星會員

我都戴定頭盔先,我只識好少日文,可以聽到少少簡單嘢同簡單回應,基本上對於黑服同泡姬嚟講,我都只是一個外國人。
十幾年間其實都只係去過10次有找,但我諗我自己發掘的經驗可以幫倒下大家。

第一樣要講就係接唔接外國人同要唔要預約,其實會接的店都多,呢度大把師兄講過我都無謂再提,但你walk in入去,撞倒好嘅女機會好細,通常係冇人揀果d,或者係新人,而我個人經驗d女對外國人服務通常都會差d,唔會即尺,或者要戴套吹,拖時間,好難怪的,一來佢地本身覺得外國人先有性病,又咁講,你在香港見你準備入房屌件女啱啱同個外藉人士出房你點諗。

所以點解我會推介Cote Dazur,我睇佢d內容,都睇得出佢係內行人,今次我就抱住俾人呃都係錢同精,同埋我早上就可以開波,九點開的店唔多,就搵左佢地試,最後覺得呢次賭啱了,其實都有掙扎在唔在呢度介紹,怕店再紅我將來去難約,但算啦龍咁威咁,我都賺夠了,俾大家賺下。

去嘅話一定要預約,客服佢會預早幫你約個好的女,我今次係佢網頁出時間表前已約好,好順利好滿足,但我另一次係臨時一天前,都要夾邊個得閒,後尾我到夜晚想改,係真係會得返一個,網上看到的,冇得呃的。

講返客服,佢除左網上呢個,佢仲話會有一個住在日本多年的內地人會全程陪我,我想覆佢話入房打氣就唔使喇,咁其實佢地真係好用心的,有問必覆,盡力配合,到店前仲帶埋我去吉原神社講埋吉原歷史,屌到老學到老。

第二樣講女的數量、質素,我出發前果排都在City Heaven研究左好多店,實佢係多女,雖然都有其他店都多女的,但你去到未必有得揀,就算女帝、Versailles、Aliedore果d其實都冇咩人約,但Cote係多的,而且冇照騙,睇埋日記相都穩陣,年紀就悉隨尊便,廿出頭至廿尾都有,我自己鍾意廿六七果d,有d韻味。

我接觸兩個女,都唔會俾你覺得,因為你係外國人,而服務有分別,大車,指插,環吹都冇問題,我第二個再搵佢都有即尺,我問返客服先知,佢地呢幾年開始經營埋外國巿場,接多左外國人,d女發現其實冇咩問題,愈來愈多女肯接,因為佢地都收多d的。先10000預約到店再70000,以我所知店內都有七成女會接外國人,同埋其實淨係肯接果d都屌到你唔屌了。

第三樣想講NS,吉原好多店好多女都可以的,但我覺得本地人限定,通常佢地店都會管,日本女仔唔慣犯規的,女亦普遍覺得本地人先冇性病,所以我地外國人要無套中出是可遇不可求,機會很低,我也真是只遇過一次,解左鎖就算了。
Cote呢間店客服話本地人都唔可以NS,我都半信半疑,但我都唔係流嘅,上日本d論壇睇過,都係話呢間係S店,咁你去呢間感覺又冇咁蝕,其他果d明明本地人無套中出,你就吹都可能要戴,我就唔太喜歡。

店嘅清潔度、配套都係冇嘢挑剔,之後再去吉原,我應該都係會去呢間。
當然我唔係賣廣告,亦歡迎其他師兄介紹其他可以搵倒高質女的方法,大家屌得開心最重要。
最後再提一句,大家唔好玩串個場,對囡囡或黑服做d唔禮貌的事,我仲要再去架。

コートダジュール Cote Dazur聯繫方式:geogle/藍鳥搜索風月樓聯繫客服就行

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  17.78%

二星會員

好值得參考,好想試,一直又未試過

升級  60%

一星會員

反而你話無乜人約果三間我全部幫襯過
如果出得10000+70000 唔爭在去到高級店
女帝90000
V同A我無記錯都係8字頭
至少都idol級質素
得閒去豪下真心爽

升級  33.33%

一星會員

mij 發表於 2023-6-17 02:49
反而你話無乜人約果三間我全部幫襯過
如果出得10000+70000 唔爭在去到高級店
女帝90000

最重要玩得開心 使多少少又有咩所謂 樣樣都要計住計住都唔方會玩得開心

升級  33.33%

一星會員

usbb 發表於 2023-6-11 19:31
好值得參考,好想試,一直又未試過

其實都有掙扎在唔在呢度介紹,怕店再紅我將來去難約,但算啦龍咁威咁,我都賺夠了,俾大家賺下。

升級  33.33%

一星會員

endo22 發表於 2023-6-18 15:37
其實都有掙扎在唔在呢度介紹,怕店再紅我將來去難約,但算啦龍咁威咁,我都賺夠了,俾大家賺下。
...

都是剃的吧
日本都好似幾多女鍾意剃

應該都多日本人特別鍾意
所以d網站都寫明d女係咪有剃毛

升級  33.33%

一星會員

如果剃左毛的,佢地在Cityheaven會寫パイパン
即係白板啩
Cote網站就在女的相寫個P

升級  33.33%

一星會員