winning11

查看: 6030|回復: 6

[鳳 城] [Bigpp報告]【鳳城】新手初體驗·蕙蘭 (新人帖)

升級  43.33%

一星會員

[Bigpp報告]【鳳城】新手初體驗·蕙蘭 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2221957-1-1.html

指壓初哥,原本都係去開樓上骨同一樓一。今次就試吓新嘢,之前睇咗幾日其他師兄嘅報告,最後揀咗鳳城。早上十點左右上去,原本想試嘅思琪、唐唐已秒full,咁上到去唯有等前枱安排,入咗房之後,先後嚟咗四位,但係都唔係我杯茶。加上睇完相冊之後,覺得跟真人有落差,所以彈咗4個姐姐。

期間不斷同自己講,你搞嘢唔係去相睇呀,於是乎等到第5個入嚟之後便去馬。姐姐入房後,我即刻抄佢牌,原來佢叫蕙蘭,目測40中,走肥,B級波,屬於C9組別:

樣貌:6/10
身材:6/10
服務:6/10
服務範圍包括冰火,吹簫,毒龍⋯不過一心想係諗住搞嘢,所以除咗吹之外,其他花巧嘢都飛晒。蕙蘭嘅口技了得,連我呢啲包皮太長,唔太敏感嘅都俾佢吹到好興奮,於是諗住叫佢69啦,不過佢唔肯俾我食鮑魚同指插,只可以捽碟。OK,我好尊重女士嘅,所以沒有食鮑。

入正題,先女上,蕙蘭un咗10下以內就話轉男上。咁OK,轉傳統傳教士式,堆咗幾下可能佢覺得個套鬆咗,於是我抽出,當我抽出時,個套俾佢嘅小穴吸住咗,蕙蘭隨即掹返出嚟,再上第二個套,然後狗仔後入,誰不知又係咁,正當她叫我唔好郁,想摸下個套仲係唔係到時,被佢嘅小穴夾到我射咗出嚟,就在那千分之一秒間,我即刻抽出,搵隻手兜住啲子孫。幸好及時抽出,否則中出咗佢。

之後再沖涼走人,今次初試指壓,感覺一般,蕙蘭佢自己好錫身,感覺上係有潔癖,所以玩起上嚟無咁爽。會唔會返食?不了。可以試吓其他。總括嚟講,去指壓都要好好做功課,否則好易中伏。

事後,落樓時見到個露咗對北半球嘅靚女行上嚟,可惜我怕醜,無問佢咩名,否則下次一定會搵佢。

註:Bigpp報告-鳳城
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及限制外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  25.93%

二星會員

反而我想知你彈左邊四位?

升級  8.17%

三星會員

我都係

升級  93.33%

一星會員

點睇都應該冇40既

升級  67.04%

二星會員

之味鳥 發表於 2023-7-28 05:55