winning11

查看: 2589|回復: 4

[飛 翔] [深圳骨王報告]【飛翔】白淨瘦底靚女有招呼·28號

升級  72.83%

三星會員

食咗件好嘢,,地點係佐敦飛翔,,人物係呢位28號佳麗,,眼大大靚靚囡囡咁,,age about20尾,,無中女味無C9味,,呢度個水吧都多嘢食,,仲整咗個氣炸鍋整份椒鹽燒賣我食,,飲品就係凍奶茶少甜,,個茶都沖得幾好,,好有茶味,,少甜夠了太甜免問..

女仔就介紹,,我就無心水,,隨意俾件嚟啦,,不過我都係咁易講下要求,,就係走肥同玩得下,,食完燒賣飲完杯奶茶再兩分鐘就入房,,經走廊都見到兩個女兩間房分別踩緊背,,所以可以睇到佢哋個樣,,但唔知冧巴,,無戴口罩,,呢間飛翔啲女都掂掂哋,,我呢件28號喺房已經舖好床了,,樣貌係幾得,,都係後生女,,起碼唔會有早輪王浩信嗰種千層魚尾紋老態出現嗰種,,皮膚好白,,呢間飛翔啲房都算夠光,,可以清楚睇到佢個樣同埋膚色,,白得嚟又滑呢,,走肥腳幼腰幼手臂幼,,長腿修長,,全瘦底係對咪咪比較多肉,,呢啲女食得過啦

骨技中等,,有心機有態度,,當然又未至於C父級咁堅,,中力剛剛好,,招呼就相當掂擋啦,,手掃指甲搲,,每個位都係溫柔咁玩,,又有啲似擰眼鏡鑼絲嗰種微力打圈,,都幾盞鬼過癮我個後花園失守失控,,兜埋個底炒番上去後爪又係好好手勢,,喺我個背同大髀後面波D幾嘢舒舒服服軟綿綿咁,,轉身就唔係幾嘢係幾十嘢,,做個波地facial後就到大髀正面,,又到已經提升咗舉旗的部位,,又嚟個試味動作,,就開始二合為一,,以大招泰山壓頂式坐上嚟搖搖木馬,,時撳住我膊時撳住我手臂玩上下打樁,,令我動彈不得郁都無得郁,,無得玩咪咪只可以掂住佢大髀,,完全係好似想征服咗我咁,,不過又幾過癮喎,,佢妹妹都窄窄地,,女上全自動態度相當好,,終於佢鬆手後仰放我大髀借借力繼續女上,,一分鐘左右到我發力回饋番佢呢種落力態度,,食兩粒嘢先,,原來佢都舉咗旗向番我致敬,,我就猛力推送衝撞仲要係橫衝直撞嗰隻,,全速推送,,白得嚟又滑呢種女仔實在好玩得,,又玩下掛爐鴨又玩下半邊,,終於我都失守了,,山泥傾瀉了,,又真係有種被吸乾感覺,,好抵讚的bg好好的服侍,,家用放低七舊兩草,,抵番晒有餘添

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及移除外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

請問什麼班呢?早或晚,thx

升級  72.83%

三星會員

Porterwai8888 發表於 2023-3-22 00:52

我傍晚6點幾去
應是早更或中更的

升級  72.83%

三星會員

Porterwai8888 發表於 2023-3-22 00:52

師兄可以打定電話去預約