winning11

查看: 3355|回復: 5

[麗 晶] [只愛阿嬌報告]【麗晶】索女版鍾X桐·阿嬌_61號

升級  52%

三星會員

地點係油麻地麗晶..介紹呢位新嚟後生女61號..個朵叫阿嬌喎..聽到阿嬌呢個名我當然特別留意..咁入閘前一位男經經理俾埋手機相我睇..相中人當然係阿嬌呢位61號啦..當然手機相可以P圖..不過都係索索哋幾好樣囉..件佢咪咪都有啲份量..咁當然有期侍..又即管睇下陣間入房真人同手機相有幾多出入

結果都係差唔多喎..中等高度走肥..個樣又真係幾索..有少少似鍾欣桐的年輕板..當然而家鍾欣桐都仲係索爆..唔肥就得喇..雙眼皮對眼好靚個輪廓好正A級貨色..

睇佢都係廿中歲左右真係好後生..又有啲覺得佢似係澳門夜總會妹嗰種質素..都好似好耐無遇到啲咁索嘅女..佢就幫我按摩啦又正常揼骨中力..當然呢種骨妹係有進步空間啦

當然係好期侍阿嬌的招呼..係無令我失望嘅..手指幼手勢又溫柔..我背著時佢幫我不停地用對中型車頭燈搞我背脊..轉過嚟就係玩我連連..手又有小嘴又有..唱歌就唱到咕咕聲啜啜聲..動作表情都係一級享受..我弟弟都好滿意佢表現..可以進入最後直路..先嚟女上降龍十八搖..腰係好有力坐得好穩嚟搖..我抱住佢一時玩linlin..有淺車過..幾鍾意係佢同我排排企時..佢兀高個pat又兀高對腳尖..我見佢對腳寧捨興奮..結果無耐就派出我啲子孫出嚟投降繳械了舒服到一個點簡直唔係筆墨能夠形容到囉..

質素高得嚟又啱玩樣掂身材正夠滑..無意外三兩日都一定再返食了

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

最後埋單幾多錢呀?

升級  1%

三星會員

C兄形容得咁正,嫩板阿嬌一定要去試。

升級  52%

三星會員

南叔叔 發表於 2023-3-1 00:57
最後埋單幾多錢呀?

949............HK$

升級  52%

三星會員

elsa168 發表於 2023-3-1 10:59
C兄形容得咁正,嫩板阿嬌一定要去試。

係靚女一名....
三四成阿嬌咁啦