winning11

查看: 4292|回復: 4

[金碧泉] [黑色通道報告]【金碧泉】服務至上gff夠體貼·68號

升級  99.83%

三星會員

時間係今日下晝,星期六唔返大陸,食個快餐就返屋企刨馬等睇波

地點係旺角金碧泉,樓下整兜牛雜補補身暖暖胃飽飽肚就上去,好似係加咗價了豉油街啲牛雜同魚蛋三寶碗仔翅,每樣加一兩蚊計落都唔少錢

蒸房開番好似仲熱過以前,定係自己太耐無蒸過,所以蒸5分鐘已經要出一出嚟再入過去,洗頭沖涼抹身著浴衣就出廳坐。

介紹我做68號,相頭唔錯年約30,副架生好掂,粉紅色工衣制服窄身,對嘢都好凸好似想爆衫咁,裙又短對腳都唔肥唔粗,外型掂啊!

過程當然係揼骨先,水準幾好,認真撳按,好用力位好準,45分鐘多啲完全無偷懶,識揼之人!推油都係索索聲。

輪到最重要的時間,掃背掃勁掃腰掃浪浪同雞蛋位手勢好正好舒服好痕係有種腰都孿埋景況,有玩心口碌卡,呢種皮膚之親又係一種高層次享受,好唔想轉身囉不過背對住佢又唔係咁好喎我隻手無嘢玩,喺佢帶動下我終於捨得轉身,即時攬下佢上面兩隻導彈,一隻手搽唔晒,搽搽下佢就溫柔好嗲咁叫出聲,有生埋反應添,再往下探,又係濕濕地,佢趴落嚟用條琍搞我耳背耳珠耳窿,好Q痕啊,玩完耳仔就到蓮蓮,肚臍,格甩底,腳罅,再到重點浪浪同神仙棒,我都係普通人一個,總會有忍唔住時候,68功夫又掂,真係幾乎俾佢整爆,我一於坐番起身,整個法式吻吻,68係無縮無退,仲好配合伸埋琍出嚟迎接我添,足足成分鐘啊,之後就係女上我都係三五七招嚟嚟去去都係咁囉,終於十零分鐘啪足咁耐,成功將子孫逼出體外,呢個冷震係爽爽!

壯生牌濕紙巾抹完佢就出去洗洗再返房,我都唔使佢按頭按手,我幫佢按摩下咪咪把握時間吖嘛!夠鐘就拎齊嘢出去沖涼,放低七舊半家用走人,佢真係乜都玩得完全係女朋友feel式服務

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

囡囡好掂呀,C兄文章好出色!

升級  63.33%

一星會員

請問師兄按摩連做,幾長時間,是不是90分鐘

升級  99.83%

三星會員

小喇叭b仔 發表於 2023-2-12 23:27
請問師兄按摩連做,幾長時間,是不是90分鐘

接近鉝半鐘即係90分鐘
呢間好足鐘的