winning11

查看: 3214|回復: 3

[新都會] [小飛俠報告]【新都會】大波妹過山車式服務·09號

升級  45.8%

四星級會員

擒晚出動 希望真係最後一次用安心 雖然係針紙但都係煩 今日開始各師兄都唔使再用了 真係許志安同黃心穎最後一次出場

揀咗9號 擒晚都多師兄去揼 7條女有件工作緊 淨番3件揀我就揀咗9號 出面阿哥仔形容係大波妹好服侍有相頭 就佢啦

但見佢個濕蒸房仲未開番 都咁耐無得蒸都慣慣哋 最怕又係無端端關閉唔開門無得揼啫

女仔9號中等高度果然係大波妹 有35-36上圍 好勁好厚肉 好凸好掂 相頭都唔錯 嘴唇薄眼大大戰鬥格味

揼一輪骨 手勢手力幾好 嚟招鷹抓pat pat 時急時緩時偷襲時又指甲掃後門 啲手勢好舒服好到位 就玩下過山車心口來回谷底山腰山腳又上頂峰 背pat pat加腳都碌晒擦卡碌卡 轉過嚟佢叫我坐低 嚟招女子擦背當然係咪咪擦 時間好長好深入好貼身 直頭成個人壓晒落嚟 再叫我瞓低再玩body 軟熟又暖 天氣涼涼地咁樣可以互相取暖 人的體溫係最舒服最暖 加埋咁大對嘢簡直係採陰補陽 錫lin淨潔車底再玩獨隆轉一陣就食甜品 好掂啊硬晒啊

除咗好波佢都皮膚好滑 仲有得車幾嘢添 簡直係大解放 女上正式開戰 昨晚9仔著條粉藍色底底又係好誘惑 個pat pat又好肉地 到我推時啪啪聲加埋佢叫聲 簡直好似同其他房啲師兄鬥大聲咁 捉實佢對嘢推進 簡直係人生一大快事 事後清潔完再返房揼下再互摸下 我又好似有啲反應 佢仲話下次可以預留時間 話送多次尾程機票俾我 可以考慮下次換換玩法 一入房即開波 咁就可以多啲時間嚟多次

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  84.07%

二星會員

可以食兩Q!收一個價?

升級  45.8%

四星級會員

winwingo 發表於 2023-1-12 17:09
可以食兩Q!收一個價?

呢間有啲女係會送尾程機票
咁當然時間要就到先得
例如入房即開波再揼咁就夠時間再嚟尾程機票
當然要啲女肯先得例如係熟客
加上條女唔使用力揼