winning11

查看: 3141|回復: 4

[新都會] [騎呢怪報告]【新都會】有身形有招呼·66號

升級  42.42%

三星會員

骨蟲咬時遇著凍天氣..頭都痕埋..又突然醒唔起揼骨啲房有暖風機..竟然on99打去問房有無暖風機..可能腦冒記唔起冬天一定有..問完就上咗去了

地點新都會..夜晚上到去播緊大台電影..P風暴..睇過兩次了..男人片都係睇男人靚仔..古天樂林峰鄭嘉穎張智霖..女仔係睇周秀娜同陳靜但戲份唔多..由於睇過加上嚟揼骨都係骨妹為主..結果係入房唔睇戲了

嚟件66號大波妹..睇啲娛樂嘢講話周秀娜瘦咗連對嘢都縮咗..反而陳靜就keep得好啲..兩個都過30但陳靜而家贏條街..咁呢個66號都年過30..身形就超正..波大又圓又唔係啡色..美感度極高^^^

又醒起師兄弟們話呢間啲女肯多送嘢..熟咗隨時兩嘢或者送尾程機..我今日又唔係咁大食..所以都係照番傳統慢慢玩..先揼後玩..66都好識揼..好夠力又踩得準..推油將我身體推番熱..當然係房都夠暖

慢慢同我rpp..頸到腳就集中神經線最密集的部位..指甲抓落嚟簡直痕到上腦..我呢個部位好快失控了..由軟軟變成鐵柱

翻身過嚟佢先食我朱古力再食我神經線最密集部位..有做波D..呢兩招又係令我頭都大埋好飄然完全搞到我唔知想點..真係有種一片空白感覺..我擰擰頭決定壓佢低先..服侍番佢..有中層車佢又到我食下嘢加手指探親..水到渠成下就開始女上..見佢係咁盪藜盪去視覺好震撼..激起我的雄性基因..就轉過嚟佢瞓低我就開turbo回擊佢..一時捉實佢對嘢一時就玩佢對腳..四五個位就將等咗好耐嘅子孫送晒俾佢..又完成一場緊張刺激決賽友誼賽!!!

家用七舊四..抵玩..唔使尾程機票又唔使開戰第二回合已經夠晒爽了

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  53.33%

一星會員

係咪相片中人?好似在這場做了一段時間了

升級  42.42%

三星會員

and_at 發表於 2022-12-19 10:39
係咪相片中人?好似在這場做了一段時間了

接近呢類款的bg.............

升級  53.33%

一星會員

佢以前有做環吹,依家有冇?