winning11

查看: 3392|回復: 3

[溢 泉] [lucky戰駒]【溢泉】36F頂級靚爆車頭燈·68號

升級  99.92%

三星會員

呢輪睇啲日本片介紹,發覺兩樣嘢第一係啲女愈嚟愈矮
封面直頭寫埋條女係14Xcm身高,即係可能五呎都唔夠
另一種就係FGHI奶,真係大到無論,不過我就覺得去到GHI太誇張了
可能咁大個人都係對慣最盡都係DE,F已經好勁,太大太震撼反而有啲失真
當然有啲女可能係真波,但DEF我就覺得已經夠用
既然一隻手都捧唔晒,太大cup數太勁反而有啲不著邊際感覺

不過嘅來之則安之,間中整件F杯妹嚟又真係幾爽
都係我主場溢泉,人物係68,當然唔係離隊嗰位68,
都同意之前有師兄講已前件籮白糕飛鐘問題好嚴重
唔怪得無得留低了,過去已過去有新68當然要見識下

打扮唔係妖艷,斯斯文文天氣涼佢著外套,但對嘢已經逼爆衫咁添
樣幾好唔肥,佢見我眼焦點落喺佢心口,佢係有點自信
解衣放匙放手機,報鎖匙牌冧巴,起鐘我都好乖瞓低享受下揼骨
一路聊天一踏我都個腦係佢心口,結果係忍唔住了,唔使佢踩唔使佢推油
陣間夠時間可以補番,我都係想快啲晉入下半場

68好識做而佢都意滙到,我又抱又摸又攬一輪,仲有淺車,
我手主要同阿妹接觸,當然都有滑滑的腳部同大咪咪,真係36F頂級呎嗎
舒服軟熟真材實料,好難好少遇到呢種bg,似係日本男主角
過一輪我68叫我乖乖同我rpp先,又好啫,不過我Feel到佢已經俾我整濕
rpp手勢幾掂,到位,慢慢嚟慢慢抓又掃,二胡彈他手左擺右擺,
轉過嚟我無停手,發覺佢咪咪色澤都靚,除咗頂級呎碼仲係頂級靚
難得難得!做咗陣波D又食甜品,唔使加爽生粉又唔落油已經爽到一個點了
要做晨操了,女騎師又上身,就好似上周三國際騎師邀請賽有兩位女騎師上陣咁,68騎得出色有快又有慢,有節奏,好窄有酥麻癢感覺,望住佢個姣樣加對咁靚嘅車頭燈邊有得忍到,轉下位又推一陣,結果嚟個終極爆發,like like!

鍾意食大咪咪女真係不容錯過佢,我當然會有返食之日。

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  53.33%

一星會員

睇相唔覺咁大喎,真架?

升級  36.52%

四星級會員

68對鄙嘢真係好強勁