winning11

查看: 3452|回復: 2

[新都會] [我愛應采兒]【新都會】巨胸骨妹好全面·18號

升級  61.92%

三星會員

趁未有波睇, 去揼番個骨, 聽啲朋友講又聽啲有波睇嘅茶記同酒吧朋友講, 夜晚睇波嘅人唔太多, 呢幾日又凍, 本身12月香港都涼加凍, 早場6點9點都話好啲, 12點11點3點嗰啲真係無乜客專登出去睇波, 係骨場會好啲, 不過我都係多數喺屋企睇, 嚟緊決賽季軍今晚同聽晚都凍過西, 唔出去了, 喺屋企睇, 而家都掛咗寒冷天氣驚報啦, 係驚報呀, 市區低過十度咁我住粉嶺都唔知點算凍過DD啊

所以就趁擒晚出嚟揼咗先, 唔攰都要餵下細佬嘛, 結果係去咗新都會, 廣東道一間又記食咗個羊腩煲先, 啤酒都係例牌, 七成飽八成醉, 梗係揼骨啦, 廣東道行兩條街就去咗新都會, 入閘嘟安心, 攞咗2號櫃, 沖個涼擦擦牙, 擦咗無屎嘅, 話唔定陣間有驚喜呢, 無謂啲酒味羊羶味影響到, 可能個bg會自動車埋嚟呢, 擦定牙無衰嘅

唔飲雪櫃啲樽裝可樂, 唔飲力多菊花茶檬檸茶, 去水機自己斟杯凍水濕下口, 酒已飲唔少唔使再飲, 無謂陣間要去洗手間浪費時間, 介紹隻18妹嚟, 嘩, 波大過頭好夠秤, 就好似海鮮店咁, 個侍應專登去撈條魚嚟, 俾食客睇咗貨, 條魚好足秤咁, 睇完辦筅拎去廚房, 咁新都會都唔係海鮮價

睇師兄話呢度有啲女會送尾程機票, 我又一時時啦, 有時cher得太盡又未必好, 女仔肯送又無所謂, 不過都要睇時間, 如果師兄想有尾程機票, 通常都係同囡囡問下講咗先, 咁一入房可以嚟一次筅, 跟住揼骨, 埋尾預留15分鐘左右再啟航, 咁樣時間安排會好啲.

18除咗大波亦好揼得, 我都無要求尾程機票, 順住嚟啦, rpp水準好勁, 掃腰掃浪浪掃股再兜上前摷嘢, 簡直令我爽到幾醉都醒番晒, 好彩我定力夠年紀大經驗足, 唔係就一定俾佢KO咗, 年輕時我都試過俾囡囡rpp提早派彩, 呢個18號係幾好水準, 轉身佢好擒青呀, 即啜我連連, 又啜肚啜大髀膝頭, 然後就用佢身體人間胸器玩波D, 勁身材當然爽到噴口水, 磨夾壓轉圈樣樣有, 再錫我lin上膠膜歌, 再女上, 或者係佢前戲好掂, 俾佢搖兩分鐘我已經有啲想出想出, 都係唔得要換換位乘機抖抖, 不過佢好似唔俾我咁, 撳住我膊頭繼續坐我, 我都係扶扶佢pat pat推低佢, 托高佢兩隻腳就咁嚟, 再換玖仔式一陣就派軍糧了, 有啲比平時早一點, even飲完酒, 可能佢真係前戲功夫太勁, 身材又吸引, 所以有啲失威少少

整體超好服務身材又勁, 又係返食之選

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  45.88%

四星級會員

good ball 妹妹啊

升級  33.33%

一星會員

18號好似幾正,樣順眼嗎?