winning11

查看: 4138|回復: 2

[話 題] 話題:請問街邊快餐有冇嘢要注意同攻略

升級  33.33%

一星會員

請問有沒師兄指導一下街邊快餐的注意事項和一些攻略!萬分感謝!!

升級  30.25%

三星會員

銀包跟身或放見到位置。之前試過沖涼遇男賊用後備匙入屋偷背囊。好在聽到聲即時吊走咗佢。都係便宜莫貪。之後就好少搵企企喇

升級  66.5%

三星會員

tony214214 發表於 2022-12-9 10:54
銀包跟身或放見到位置。之前試過沖涼遇男賊用後備匙入屋偷背囊。好在聽到聲即時吊走咗佢。都係便宜莫貪。之 ...

小弟幾年前都試過比人偷過幾佰蚊 佢知道同伴做緊野
佢就扮如肉緊 拼命攬住你 不讓你轉身 直到同伴得手後
態度即轉冷淡  條女瘦身都幾令女下 果次小弟都吊得好激烈下
最後  穿袋 射晒入西吼內

升級  57.78%

二星會員

唔好去快仔喇,200蚊, 然後吹都要加50, 10下咁大把, 即係總數250。咁當然有時有好野, 清潔, 但好少。

仲有好多唔沖涼, 波;西都好撚污糟,都唔知幾多人口水, 你會唔會啜落去?

上面師兄們講左銀包跟身。

睇啱唔好行埋問人幾錢, 放蛇你即仆乖。你慢行佢面前, 佢自然會叫你, 唔問就企面前望多望, 囡囡出聲, 你點頭就跟住行。