winning11

查看: 20315|回復: 28

[金帝苑] [咸濕兄報告]【金帝苑】Yo!帥到跌渣·Amy (有圖)

升級  20.37%

二星會員

金帝苑 Amy (winning11圖片 嚴禁轉載)

[咸濕兄報告]【金帝苑】Yo!帥到跌渣·Amy (有圖)
http://sn11.cc/thread-2213289-1-1.html
註:Amy 通常返 兼職 / 165cm

有圖有真相

官方描述:Amy《大波走肥淫蕩美少妞!值得一試 》

Amy 報告不多, 今年好似未有師兄出過報告,以 Amy 的質素,she deserves more。其 實我也沒留意金帝原來有這位低調的美女,話說上篇戰國 LaLa 的報告提到有位師兄明燈指路 show 過資料庫的 LaLa 舊照來引誘我的,其實那次他 show 了幾位紅牌的舊貼給我看,而 Amy 便是其中一位。超版那套「有波有蘿·激凸·Amy」貼圖真心拍爛手掌,尤其那兩張 露波露點相真係靚到跌渣,Amy 對波直情是以前閣樓/Playboy 雜誌的封面女郎級數 (呵呵, 暴露年齡了) ,睇完相後完全無拒抗力。我是在約 LaLa 前已約了 Amy,只是剛寫好份報告 Amy 便放假了,所以等到 Amy 再上牌才貼出來。

金帝嘅房好多都頂腳,幸好今次派到間大房。我早到小小,所以等了大約 10 幾分鐘才由阿 叔帶 Amy 進來。 Amy 著住的吊帶透視長裙,目測 3 尾,長髮飄飄輪廓鮮明, 不排除喜歡 甜萌系的師兄會嫌 Amy 女生男相,但喜歡御姐的一定 like 爆。負責任地報告,雖然上面提 的那輯相是幾年前的了,但見到 Amy 真人仍有相的 8-9 成,只是沒有相中的緊緻。主打身 材的師兄可以放心約了。我睇到報告有人話 Amy 是中超,我已留意了但也找不到破綻,你 可能話我摸波來夠班,但如果完全不影響食用,便必去找渣子影響自已心情,而且 ... 大家 去睇真人啦,賣點是身材,不單單是對波啊!

金帝的官方描述中 8 個字中了 6 個,淫蕩那兩個字可以刪去。Amy 非常優雅,服務也是斯 文慢活型,期望激情痴女的可能嫌唔夠喉。洗浴時 Amy 特別溫柔,但我心急開餐,享受完 波地便跳過水簫出去玩了。乾身上床第一件事緊係儘情投入 Amy 對波。手摸完用臉磨,指 撩完用咀舔,跟住一路向下,直奔「南」方極樂毛髮整整的一線飽。Amy 原來非常享受和 投入被奶, 自問對這方面有特殊愛好的,不妨多留意 Amy 幾時上牌了。

我舔夠時間已過了一半,趕快換位到 Amy 演奏了。Amy 在床尾先擺好陣式,兩腿模開, 然後彎腰向前,當她的身接近摺平時口便含上我的小弟弟。咦,竟然用 Yoga 的龜式來吹簫? 帥爆了!Amy 玩的是慢簫,沒有上下套弄只會吸實龜頭,然後盡情發揮她條脷來舔綴磨, 舒服到無朋友,完全唔想佢停,房中沒有聲音,外人看甚至沒有動作,就像一張定格的唯美 春宮圖。畢竟只約了一粒,萬般不捨也要 move on, 唯有示意 Amy 上套,先女水然後對坐 擁抱著插,小小遺憾是今次沒考到車牌,唯有希望某月某日有緣再考過了,不過下次我預約 時一定要講明留間唔頂腳的房,方便 Amy 玩 Yogo 時我可以床頭床尾都能親親嘛!

註:咸濕兄報告-金帝/金豐/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/來閣
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  17.58%

三星會員

Amy身材無得輸

升級  69.17%

三星會員

身材真係好好.

升級  0%

二星會員

服務好

升級  73.33%

一星會員

係唔係吹慢簫嘅Amy?慢到想瞓

升級  39.5%

三星會員

只有一個慢字

升級  80.75%

三星會員

喜歡激情的免問,真係慢鏡頭和定格的時間好長!

升級  20.37%

二星會員

浩然正氣 發表於 2022-12-6 14:36
喜歡激情的免問,真係慢鏡頭和定格的時間好長!

對啊,慢吹,我覺得舒服啊,但確是慢到定格,所以報告都有寫「房中沒有聲音,外人看甚至沒有動作,就像一張定格的唯美春宮圖」。我這次還好吧,因為用了很長時間去奶她妹妹,所以留給她唱奏的時間不多。

大家不要被金帝的描述誤導便 OK 啦,想玩「淫蕩」的確實不太適會找 Amy !

升級  1.11%

二星會員

師兄有沒69?

升級  4.44%

二星會員

Ching 咁講我終於記返起Amy !佢真係慢慢咁做

升級  20.37%

二星會員

Amy 喜歡被賴的,69 和 M 腿都很配合。

升級  20.37%

二星會員

家嫂 發表於 2022-12-7 10:45
Ching 咁講我終於記返起Amy !佢真係慢慢咁做

係啊,確是很慢的,喜歡的覺得佢優雅,不喜歡的覺得佢悶。
我諗住再約 Amy 的話一係玩雙鐘遷就佢嘅節奏,單鐘便要我揸 fit 唔使佢服務,畢竟 Amy 的 身材+美乳+一線鮑 都是指壓難求,佢配合有反應已經好好玩了。

升級  33.33%

一星會員

超正

升級  39.63%

二星會員

大佬,想問下邊度搵到Amy露點相?

升級  20.37%

二星會員

supermanryan 發表於 2022-12-19 12:01
大佬,想問下邊度搵到Amy露點相?

努力出報告,升到上三星會員時搜尋金帝 Amy 便會見到。

升級  39.63%

二星會員

咸濕兄 發表於 2022-12-19 23:04
努力出報告,升到上三星會員時搜尋金帝 Amy 便會見到。

明白晒,唔該大佬

升級  93.33%

一星會員

Amy都係偏慢,但啲野足 唔趕

升級  13.25%

三星會員

約Amy玩,一個鐘係唔夠嘅。

升級  44.07%

二星會員

身材唔錯,真係超慢,慢到以為定左格。