winning11

查看: 30726|回復: 39

[春 秋] [咸濕兄報告]【春秋】綜合爆晒燈·LaLa

升級  20.37%

二星會員

[咸濕兄報告]【春秋】綜合爆晒燈·LaLa
http://sn11.cc/thread-2212783-1-1.html

官方描述:LaLa《閃亮登場.高挑170cm雪白肌膚.黃金比例身形.女優質素.服務無懈可擊.有靚樣有身形有招呼》

某場最近經常被投訴不足鐘,半小時便出閘等等,但我卻發現現在他們的紅牌們易約左,是得是失自已衝量了。那天約了 LaLa,準時到前台報到,但都在大堂等了十幾分鐘才入房,然後 LaLa 好快入來,開口打招呼便是很流利的廣東話。LaLa 絕對是指壓中的靚女,但個人認為顏值並未到 C 兄們講的女神級。她是綜合來計,即是樣貌氣質高度身材加起來便爆燈。如她穿件晚裝在尖沙咀街走動,肯定是回頭率甚高的大波長腿御姐。春秋報 170cm, 我覺得無都差無幾。”雪白肌膚.黃金比例身形..有靚樣有身形” 都沒錯,女優質素 … 我倒真的不懂,我沒耐性,看島國愛情動作片都是快進的,所以除了幾位特別出名的,其他真的不認識。也有很多人說 LaLa 是大波(輕熟)版翠如BB,我倒不覺得似,真要找個藝人明星來代入,我會選 … 鄧月平,大家是不是有點意外?

目測 LaLa 三中到尾,脫下戰衣後便見到接近完美帶小小八的湯碗大C,而且是粉色的大 lin 中雲。第一摸手感非常好,輕搓指撩舌舔都是美美的,到大力點摸到才會發覺是中超。其實大家也不用忌諱,一來對波真係好靚,二來 LaLa 心態良好,大家開心正面聊天,她自己也認為現在對波很滿意。LaLa 妹妹也很美,整齊精緻的。LaLa 在春秋沒有拍照,但在舊公司有。小弟積分不夠看不到圖,幸好有狼友打開了超版 2021發的「一代馬王」貼圖給我看,LaLa 確是保養得宜,沒覺得走樣,真是一圖看清身材有多好。

一起入浴室,BM時發現 LaLa皮膚很滑溜,水簫技術高超,深喉沒有難度,有幾下用條脷在棍頭圈圈下,仲送了兩下夾腸。乾身上床,我平時有七八成機看唔做背,但久聞春秋不足鐘的情況下,我選擇了樣樣做過足,LaLa 也有用咀鍚晒整個背面,但毒龍則只在門外掠過。轉正面漫遊,慢慢遂步逼近小弟弟時開始緊張,還好 LaLa 的簫功坐 A 望 S 級。其實當水簫都滿意時,正場吹奏很小有意外的。深淺快慢橫側全部不缺,而且會善用條脷,舒服到唔想停。可惜 LaLa 在床尾吹,連摸波都唔夠手長,我本身喜歡賴妹妹的,提出要 69 LaLa 也很樂意配合。當我非常享受地埋頭苦舔 LaLa 的美鮑時,她對 69的反應唔算大,舔了很久才開始舔到有濕的感覺。

上套後 LaLa 先坐上來策騎,周感有小小虛,LaLa 前前後後搖了幾分鐘便轉男上,LaLa 對波有墊底,所以瞓低時大得來仲 hold 到個型,可以同時又插又搓,我也選擇了這個姿勢出貨。出貨後 LaLa 的效率便係來料了。她自已先沖涼,沖完出來才叫我去沖,到我沖完 LaLa 已著好衫,拋下兩句客套話便出門了。

總結一句, LaLa 是綜合高分,而且服務,態度,配合度都坐 B 望 A,只是客人出貨後走得太快。如果你覺得去指壓唔足鐘心裡有條刺,或者當是去搵 1 仔但有齊指壓3味服務,咁可能會容易過自已個關?畢竟 LaLa 在指壓算是超班馬,在 1 仔襟鐘遇到我也會鬧秒入閘,然後才糾結加唔加錢玩埋環吹好呢?當然,如果將 LaLa 放落間唔偷鐘的場就 Perfect 了。

註:咸濕兄報告-春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/來閣/金帝/金豐
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  63.33%

一星會員

師兄非常啱!不過我每次都是自己慢慢冲,因為出了精已經無興趣、自己在床看吓條女冲。

升級  20.37%

二星會員

wong1958 發表於 2022-11-30 13:48
師兄非常啱!不過我每次都是自己慢慢冲,因為出了精已經無興趣、自己在床看吓條女冲。 ...

LaLa 無論軟硬件都非常穩定,所以大家約她的經過會大同小異也不出奇!

我間中都會出貨後進入聖人模式,所以我都是儘量玩耐點才出貨,很小追兩 Q或出貨後要求繼續服務,戰國唔足鐘其實對我的影響不算大。

升級  33.33%

一星會員

這個LaLa,是否雲來同一個LaLa?

升級  33.33%

一星會員

波仔,球少 發表於 2022-11-30 22:28

不是啦......

升級  33.33%

一星會員

佢 真心正!

升級  20.37%

二星會員

波仔,球少 發表於 2022-11-30 22:28

兩條女的描述完全不同喎師兄,而且同時期在兩個場返工,不可能吧!

升級  20.37%

二星會員

師兄是經常搵 LaLa? 佢無論軟硬件都高分,就是有一點冷漠,沒有什麼互動。如果約雙鐘或返食幾次會唔會好 D?

升級  20.37%

二星會員

舊公司係?

升級  3.5%

三星會員

jerry@2001 發表於 2022-12-1 11:58
以前響舊公司我都有玩69,唉新公司知道佢一定會查KY我就冇再玩,佢話做咗咁多年邊有咁多水。非常之正常,不 ...

做咗咁多年,勿水到比人啜晒!!

升級  63.33%

一星會員

HOW MANY YEARS AR ?  BROTHERS

升級  63.33%

一星會員

LaLa 頭尾做了幾多年?

升級  20.37%

二星會員

前金多 31

升級  50%

一星會員

小弟早排第一次搵佢, 都幾好傾, 之後都有同我沖涼 , 佢重讚我 做 69 舔到佢好舒服問我喺咪練過嚟 , 我覺得佢好識打扮 , 過幾日再上去搵佢

升級  20.37%

二星會員

jerry@2001 發表於 2022-12-1 11:58
以前響舊公司我都有玩69,唉新公司知道佢一定會查KY我就冇再玩,佢話做咗咁多年邊有咁多水。非常之正常,不 ...

唔知 LaLa 做了幾多年?身體不在最好狀態這點我明啊,而且論硬件 LaLa 仍是我在指壓見過最 Top 個浸,但因為「做咗咁多年乜嘢男人都見過晒」而「已經冇乜興趣」,所以心態會比較cool,這便有點差咁 D,遲來走寶了的感覺。

聽完師兄分享,心動的囡囡要趕快排隊,早約早享受啊!

升級  56.67%

一星會員

前後已經有7、8年, 咁耐都仲保持到服務水準不容易。心態變得有點麻木冷淡可以理解, 各位師兄請體諒。我已默默支持多年, 希望喺佢退出之前留多點體驗同回憶

升級  26.17%

三星會員

原來佢係前金多31號,咁我可以慳翻了,去試雲來LaLa好過

升級  7.04%

二星會員

good repor
LaLa係幾好, ching似乎沉左船

等待驗證會員

初初向金多佢好順得人,做耐咗之後就開始有改變,佢話有小部分客人畀幾百文好想要玩死人咁,試過做完個客即刻要收工休息,仲要停工幾日身體先好返,開唔到工是小,副架罉畀D客咁玩法遲早完,賺埋唔夠睇醫生,所以先收回所有福利,但問心講以佢嘅樣貌,身材,服務信心保證。