winning11

查看: 6454|回復: 8

[金 田] [31574bb報告]【金田】70號 (新人帖_有圖)

升級  86.67%

一星會員

金田 70號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[31574bb報告]【金田】好砌好玩的琦琦·70號 (新人帖_有圖)
http://sn11.cc/thread-2211976-1-1.html
註:70號 通常返 18:00-03:00

有圖有真相

因為哩幾個月係附近做野,加上工作壓力冇甘大,所以順便探訪下啲囡囡日,了解下佢地ge身體狀態,必要時為佢地提供經濟援助。係哩4個月入面,大大話話都拜訪佐十幾囡囡,當中難免中伏,始終十只手指有長短,但衛生,服務差極都唔會差過一樓一,一樓一試過講明莞式服務,但只得水簫,試過波推要加100,問你服唔服。

講返今期 主角,金田70號,佢ge身體狀態應該係我近期拜訪過ge囡囡中最正,看相冊發現唔到佢ge優點。

講返當日,我中午見官方話70號似琦琦,又話大波,於是約夜晚8點,鐘房話ok。夜晚飯後提早10分鐘入閘,冇久囡囡敲門入來,問啱唔啱,我話啱。之後各自解甲,佢幫我掛衫,期間閒話家常,主動問候,哩下抵贊,之後佢拉我入浴室。

浴室篇:

其實有女人幫我衝涼係我夢昧以求ge生活。佢入到浴室校水,我當然大爺感企係到等佢服務, ,哈哈! 之後欣賞佢GE身體,, 波波好大,,有少少肚腩,皮膚幾好, 屁屁幾大,之後我後上揸佢波波,佢問我水會唔會熱,我話OK。 佢就開始幫我查沐浴露,跟做用波波洗我波波,再洗我背脊, 然後一時玩我細佬,一時搞我菊花, 跟住來個水簫,我今次由你玩,下次輪到我叫你點玩。跟住洗咪口腔及身上沐浴露,再來個中車,之後出去.

床上篇:
出佐浴室乾身趴佐響床到, 之後佢出來,開始用佢對大波漫遊我背脊,慢慢落屁屁,到腳,之後來毒龍,狗仔簫,玩佐一陣。
之後轉身,先來個大車,喂奶,食我两點。再來吹簫, 我就一時猜佢牛乳,一時摸佢妹妹,玩佐幾分鐘,我叫佢趴上來食鮑,玩佐幾分鐘。

之後叫佢騎上來,佢上套後騎佐上來,佢一路摇我一路玩佢大波,之後來個老漢推車,我一時扶住佢條腰九淺一深插佢, 一時用對手輕拍佢PATPAT, 之後再來打樁, 大大力砌佢,真係爽到冇朋友。之後忍唔住爆佐。叫佢來個事後簫,跟手去清洗著衫走人。

囡囡多數用普通話溝通, 都幾健談,思想開朗。

囡囡: 金田 70號
樣貌: 8/10 40+真係幾似琦琦
身材: 7/10 有籮有腩
波路: 8/10 D真波,看落幾正
腿形: 7/10 正常
周感: 6/10 正常
服務: 8/10 交足貨
投入: 7/10 幾投入
足鐘: 足
返食: 成日想返食,但想試埋其他女

註:31574bb報告-金田/鳳城/京華/春秋
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  73.33%

一星會員

原來70有得車

升級  4.81%

二星會員

師兄一定好靚仔.有車.有事後簫.多謝報告

升級  73.33%

一星會員

有大波波玩一定爽.

升級  76.67%

一星會員

有口爆嗎?

升級  86.67%

一星會員

係感架家,佢仲講佐好多野,要女同你車最好飲溫水清口氣,囡囡有口氣我都唔同佢車

升級  86.67%

一星會員

我冇口爆,

升級  56.67%

一星會員

70真係冇得輸!