winning11

查看: 4937|回復: 3

[鴻 星] [強尼報告]【鴻星】嬌小後生瘦底超玩得·阿琪_737號

升級  78.48%

四星級會員

以為收費係貴原來只係9舊有找$1,即係$899,咁梗係去玩啦,又唔使講到人一世物一世咁誇張
又唔係啲尖東場都唔使過千而家鴻星都係9舊

果然係超級大場豪華場,LOCKER都分幾邊格數多,沖涼格多,乾淨有乾蒸,有椅有桌可以蒸蒸下休息,我夜晚食飽上去唔使食嘢唔使飲嘢,女主任安排女俾我就入得房,原來呢度個廳仲有個VIP房,不過我都係望望無入去,一個人唔使VIP房嘅

俾咗間大房我有兩張床一張梳化,好似有巴打都講過話有啲房有梳化,咁梗係多啲嘢玩 坐梳化都可以同女玩多幾個位

介紹件737 阿琪,覺得佢純純靚靚幾好笑容皮膚好白,瘦底嬌小型,雖然就唔似朱茵不過近排有人POST番朱茵當年未入行演藝時的照片,正正係嗰種清純,而波路都ok笑容是甜的波幾好手感

揼中等招呼幾得,以為佢呢種後生女會保守啲原來唔係,手探索我全身重點當然係pat pat同浪浪位,有body有食朱古力有食糖,然後主動女上,樣樣都係全自動波,完全係點玩都得,唔肥又白又滑簡直啱晒我心水,派彩在她體內後佢細心清潔,然後出番去洗一陣入返嚟揼到夠鐘就送番我出去休息室,呢個bg當然會令我想再做至少一次嘅

靚靚含韻!

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  98.25%

三星會員

又嬌小又瘦底......即係蔣家旻...鍾家琪

升級  78.48%

四星級會員

hion 發表於 2022-10-9 10:40
又嬌小又瘦底......即係蔣家旻...鍾家琪

我都會再搵佢囉
套餐雖然爛尾
但呢個737招呼無爛尾
靚靚含韻!