winning11

查看: 3489|回復: 3

[星 河] [騎呢怪報告]【星河】一放到底做女皇·GiGi_26號

升級  42.58%

三星會員

浴潮流轉名星河後第一次去,個人覺得星河個名似澳門啲賭場咁,好耐無去澳門不過本地揼骨就依舊密

睇師兄report講呢度價錢係$699,問埋個經理都係一樣,locker就隨意俾

都幾新幾乾淨,沖沾涼多沐浴露揀,唔逼唔使同其他師兄面對面,而且都有廉遮住的

玻璃門望到入邊一個乾蒸房一個濕蒸房,正

介紹26號GiGi,本身無心水等主任安排

入房見到26,個款都ok,著黑色低胸連身裙一件過,無著高踭鞋但個人都幾slim修長,無肚腩,腳長吸手波,無中女味道當然都唔係靚妹仔,食得落

我遞鎖匙手機俾佢,佢幫我放好就幫我解晒然後call出去報鎖匙,然後好俾心機咁揼,揼都ok幾夠力,左右前後全身都按到足

第二part當然係rpp做頭盤,GiGi手勢幾可以喎,由頸位掃到尾,再兜番上神秘珠江三角州,手指,指甲手掌,手關節位,GiGi淨係用手都搞到我痕晒硬晒,好似啲人玩手指舞咁(雖然我覺得好白痴),但GiGi啲手勢手指郁嚟郁去就碰正我最脆弱部位,由脆弱變成硬柱,再嚟整幾下body就唱歌演奏,分零鐘就變女上,又係想主動力逼全力催策想一放到底放甩我咁,我當然咬住步速,嚟個反客為主,男人嚟架嘛,咁樣俾囡囡全程一世騎住咩,唔得咁架,等我俾GiGi感受番咩叫男人囉,最後都係派晒彩舒服晒了!!!

出去再飲啲嘢沖涼走,兩草更衣七舊收銀,搞掂晒

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  93.75%

三星會員

我想問下星河呢間場,埋單可唔可以用信用卡???

升級  42.58%

三星會員

fukaon 發表於 2022-10-3 18:21
我想問下星河呢間場,埋單可唔可以用信用卡???

基本上所有骨場都可以用信用卡
而家有啲可以用埋消費劵添