winning11

查看: 3517|回復: 4

[迎 海] [蛇鬈毛報告]【迎海】遇到極品陀地妹·18號

升級  42.83%

三星會員

話可以去旅行,不過都係難成行,攞假唔易機票乘機加價,目的地酒店又唔易book,都係暫時去唔成多

仲有係去旅行的腳,同老婆仔女去阿仔阿女要返學,去條毛咩

放寬檢疫香港人如果真係去旅行,啲消費都係有出無入,唉,呢個正苦真係唔知諗乜~~~~

連揼骨都咁耐無得入蒸房,次次去迎海都係望住個汗蒸房有得睇無得用,防疫限制幾時完呢~~~

再搵迎海18,係第二次了,第一次係無出到報告的,結合嚟講啦

前後大概兩星期,今次18轉咗少少髮型,今次加咗少少啡色,可能搵到錢開始玩下打扮,其實咩髮型佢都索索哋,唔使厚粉唔使太多打扮都索到爆,典型迎海一貫嗰種後生陀地靚妹仔look

簡單短裙仔拖鞋恤衫,見到條長腿見唔到波波,但入房就解晒甲,然後前奏,rpp,body,食上面清潔車底,食晒成支甘大枝,樣樣都做到齊了尤其鍾意佢啲舌功同手指功,年輕但好經驗肯蝕底肯做

而且唔扮嘢,唔係掂一掂就嗌到拆天,反而係絲絲細語把聲好嗲,而且唔係細乳,佢真係叫得唔假又唔算大聲,反而係叫咗我兩次大力啲,一次入啲,咁佢嗌得細聲係代表我表現差定乜?我唔知,反而係覺得佢識食大食..我可能未必滿足到佢,可能要我下次休息足啲或者其他巴打先可以餵飽佢~!~~

咁佢整體係幾好服侍,前奏嗰part,個款同個殼同架生都得,波唔係超巨奶但都啱身形比例,手感正皮膚又滑,加上樣靚又唔肥,絕對係極品囉....

升級  94.07%

二星會員

分兩part?

升級  42.83%

三星會員

對....分兩part的

可先揼後玩或者玩完先揼

升級  84.07%

二星會員

如果先玩後揼時又想玩…點算?

升級  42.83%

三星會員

winwingo 發表於 2022-9-28 16:52
如果先玩後揼時又想玩…點算?

咁即係開多張單了.............