winning11

查看: 3359|回復: 5

[金碧泉] [奇雲杜蘭特]【金碧泉】 一代新人贏舊人·55號

升級  25.75%

三星會員

睇師兄報告有金碧泉新55號報告
我都係同唔少年輕少少 師兄差唔多
經歷三代孖五
第一係白淨而家無厘頭做一樓一嗰個.....個人唔太鍾意1仔,亦無佢電話,所以放棄呢個女仔,除非佢返金碧泉就一定捧場
第二代係陳茵薇嗰個頭髮大波妹....都幾得下
第三代係而家呢個長髮新女

大約28-30左右age,比起前兩個後生得多,年輕是優點其他優點是有身材上圍33-34,好手感,白淨程度唔及第一代55,但個樣,皮膚滑度,上圍兩隻嘢都優勝啲.
上圍唔及第二代55,骨技唔及第二代55,但後生玩得程度樣都好過第二代55

無比較無傷害,無謂比較太多,三代孖五各有優點,但前人已年紀大又列為失蹤人口,都係向前望等我搞掂征服呢件新55先

揼嗰part幾好,條腰膊頭鬆得幾好手勢,轉頭就鬆埋腳再推油.

服務當然掂,雖然新但招呼手法好溫柔,擘開我對手就由下至上腳眼膝頭後啲隱藏位,髀罅向上撩,掃番上腰再上頸,係喎,由下至上掃又好似好耐無試過咁玩法,反而係由條新女帶俾我添.掃完頸又落番啲重點位,撚重要部位手勢正正,真係搞到我嗌出聲添.

有玩過山車上落,對嘢上上落落又係爽爆,佢上物件唱歌,唱唱下轉過嚟俾我圓圓pat pat我,我就唔客氣手指探入一陣咁啦,最後係終極女上start,熱情的,估唔到係新女都咁識玩,金碧泉呢件55號莫湯保球衣終於有接班人著得起了

整體俾佢90分,肯定會再翻啅。

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  3.33%

二星會員

我比較鍾意第2代55,不過唔知仲搵唔搵得返

升級  25.75%

三星會員

aka747 發表於 2022-9-26 18:24
我比較鍾意第2代55,不過唔知仲搵唔搵得返

現役個55都好正
第二代的55可能已經搵夠上岸了

VIP五星會員

VIP會員2022VIP會員2024

aka747 發表於 2022-9-26 18:24