winning11

查看: 7556|回復: 11

[三 川] [tiger_cannon]【三川】美思 (新人帖_有圖)

升級  56.67%

一星會員

三川 美思 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[tiger_cannon]【三川】確實服務一流·美思 (新人帖_有圖)
http://sn11.cc/thread-2208781-1-1.html
註:美思 通常返 12:00-22:00

有圖有真相

說實在的,本淫年事已高,加上現今言論空間大不如前(指的是那些搵囡網裏的所謂「討論區」),因此本人早已封筆,早已不想寫甚麼「賽後報告」的東東了。

然而,這天的搵囡經歷,令本人深受感動- - 一是尋回昔日搵囡的驚喜;二是慨歎昔日情迷的一樓一之沒落。百感交集下,忍不住寫下這篇「賽後報告」,算是給自己一個再作馮婦的小機會。

查實上海街的「三川指壓」,本淫也不時經過。然而,對於「指壓」這門玩意,本淫實在毫無概念,因此每次路過,均「只見價錢牌;不見招客神」,甚麼「特價早場」,令我聯想起茶樓的「特價早市」:「早市都會有好嘢食?!」然而,近來於winning11討論區出沒,貽笑大方地與眾多紳士交流後,均看到大家對「指壓」讚不絕口,令本人漸次懷疑自己的人生,自己的人生是否真的太落伍。

因此,本淫決意痛定思痛,往報攤買了最新一期的《夜遊王 + 星期五 + 靚女bible》(唔好問小弟點解一本雜誌做乜又分拆又合併...... ) ,計劃好搵囡次序及路線後,便於今天工作完事後出動了。

三川指壓的美思是我的首選,原於雜誌上其玉照及介紹有點吸引:「細粒身形Fit,服務一流,幾好傾,有69有重車」。致電預約,竟輕易成事。趕至現場,未至櫃位,已獲阿叔領進房間。兩問「美思做過未?」均答謂「做過」。阿叔走後,本淫獨留房內,邊看屏幕播放的鹹片邊等伊人出現。雖然確實如不少紳士所言,三川場面較為黑暗,然對於本淫這類「忍者」倒還沒太大所謂,但對於喜歡光潔明亮環境的紳士則可能真的未必合胃口...... 及後,美思敲門進入,與本淫招呼兩句後,脫下衣服。果然,與雜誌照片相比,贅肉難免,然亦非「再懷孕」,因此本淫亦欣然接受。

美思的侍浴,果真熱情,雖不至皇帝式享受,但亦盡官能之刺激,對本人聚「精」會神頗有幫助。小弟弟經美思的身體徹底洗淨後,擦身上床,任由伊人盡情刺激本淫的性感帶,發展至互相刺激對方的性感帶......及至性起,美思一臉風騷地問:「錫唔錫BB?」梗係好!經歷得太多「69加二百」,甚至明明餐牌寫著69加幾多竟然可以說「不提供」,本淫豈不感激流涕地急色回應?美思挪動下盤對準我臉,嘩!好香的香梘味!不是貼錢買難受般的汗臭味和...... 唉唔好提...... 這麼香的下體,我不用忍著呼吸作逐臭之夫,真的要我舔至「脷抽筋」也在所不惜!

前戲過後,轉「入」正題。美思就這樣一直讓我躺著,讓我在下面一邊享受抽插,一邊享用大車。儘管本淫其實於上方更易有爆發的感覺,但我也因為美思不像許多囡囡竟然越來越理所當然地「你喺上面!」而感動,甚至內疚...... 一日最衰都係《夜遊王》!整個寺本莉緒唻做封面等我打J搞到我無得快出!於是,轉回男上女下後,得到美思的忍耐和擦汗,我就是要是不爆、一爆就來發強的來享受!啊舒服死了!

運動過後,竟然不用冒著暈眩且未回氣回神便得去洗澡,還可以和美思躺著談一會天,這溫馨的情形多久沒感受過了?只怪自己花太多時間,又不捨得買個雙鐘,結果電話一響,美思就要離開了。雖然沒有事後侍浴,但也不是太大問題。洗澡時,美思隔著玻璃門問我們還會再見嗎?當然了我答,然後和她吻了一下。然而,很抱歉,即使真的再見,但以本淫這個貧窮浪子而言,相信不知要等多久了...... 因此只好寫下這篇賽後報告,祝福伊人生意興隆。

然而,真的如本淫所想那麼好嗎?還是等結賬時才知味道吧?結果往櫃位結賬,收銀大姐謂「多謝三百八十!」本人實在不能相信地付出四張百元大鈔,還在收銀大姐找錢時謂:「剩番的應該係貼士啦?」又換來幾聲多謝後,便滿足地步下樓去了。

註:tiger_cannon-三川/美妙
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  24.44%

二星會員

IT is too good to see your first try in Finger Press Shop have such good feeling.

Waiting to see more report from you soon.

升級  56.67%

一星會員

b-chow1 發表於 2022-9-26 12:08
IT is too good to see your first try in Finger Press Shop have such good feeling.

Waiting to see mo ...

Thanks for your feedback!  It's really a shame that I did not know this kind of fun earlier. I do hope that I have time and energy to proceed on this new interest and write as many reports as I did.

升級  57.78%

二星會員

虎哥。你篇文好精彩。

無錯, 討論區不嬲多仆街「師兄弟」, 只好睇經驗同自己分辨。

一般嚟講, 指壓係抵玩好多。一樓一就睇區, 外型可能比率會好少少, 但服務, 時間真係8成跌錢。

所以我都好多年無再洗樓。

升級  24.44%

二星會員

tiger_cannon 發表於 2022-9-26 12:52
Thanks for your feedback!  It's really a shame that I did not know this kind of fun earlier. I do  ...

Great and enjoy. Life is so short.

升級  56.67%

一星會員

918503 發表於 2022-9-27 09:55
虎哥。你篇文好精彩。

無錯, 討論區不嬲多仆街「師兄弟」, 只好睇經驗同自己分辨。

嘩,好多謝呢位老哥的回應同交流,當年寫「賽後報告」的興奮感返晒唻!

討論區多仆街「師兄弟」都算了,學你話齋,經驗同自己分辨自然會幫到你去分析同過濾。最仆街的係,你只係容納好同讚的「報告」……呀我講錯咗,應該係你根本就係攞個所謂討論區唻做廣告,咁你重搞乜柒討論區呢?直頭閂咗個server唻慳番啲資源好過啦!

至於啲囡的廣告,小弟堅覺得「美圖瘦瘦」係一個冚家剷軟件,加埋「餐牌式」服務,搞到一樓一個市做到爛晒。確實你唔睇廣告,慢慢洗樓巡樓每事問都會搵到好嘢食的,只怪自己年事已高,無時間好似以前咁拎唻嘥了……

指壓啲囡未必好正,但整體性價比,真係令你覺得好玩,就算食到件無咁好的,我都心甘命抵,而唔係好似小弟一向努力去講風度講體諒的,呢兩年竟然發生走出啲一樓一房時慶到「砰」個小姐門之事.......

唉唔好意思,一時忍唔住對老哥你發咁多牢騷。希望大家繼續食好啲!

升級  57.78%

二星會員

tiger_cannon 發表於 2022-9-27 11:39
嘩,好多謝呢位老哥的回應同交流,當年寫「賽後報告」的興奮感返晒唻!

討論區多仆街「師兄弟」都算了, ...

有次我幫襯過有個囡囡有好大陣口臭味, 啱啱嗰期佢公司幫佢上緊位。我賽後報告一講...之後被人公幹...嘿!討論區睇回應有時真係要忍住度火,唔係真係激撚死。不過我近年越嚟越睇得開, 有時變左武林公敵, 反而覺得搞笑添。

所以相都係輕輕扶助, 依度算比較好少少, 其他, 尤其專一樓一個d真係61歲p到變16歲少女....

咁你依家叫做發現到新大陸, 慢慢就唔會再晒時間洗樓。另外, 我早期斬成日walk in就算, 有時時間問題無乜女, 但又想插女, 都要迫住打怪獸, 所以後期我就10次都有6-7次 book 一d隱陣嘅女, 。 費事嬲住落樓

升級  3.7%

二星會員

好服務是王道,謝謝師兄分享,已加入List

升級  33.33%

一星會員

同意同意有時真係唔知信唔信好

升級  6.67%

二星會員

918503 發表於 2022-9-29 09:36
有次我幫襯過有個囡囡有好大陣口臭味, 啱啱嗰期佢公司幫佢上緊位。我賽後報告一講...之後被人公幹...嘿! ...

轉指壓前都已經少試新野
只搵食過的老相好
不過玩左指壓一排都無做之後已經把指壓專攻

升級  53.33%

一星會員

918503 發表於 2022-9-29 09:36
有次我幫襯過有個囡囡有好大陣口臭味, 啱啱嗰期佢公司幫佢上緊位。我賽後報告一講...之後被人公幹...嘿! ...

多謝C兄指點。