winning11

查看: 3775|回復: 4

[迎 海] [mac報告]【迎海】陀地靚妹骨版何超雲·98號

升級  60.04%

四星級會員

迎海好耐無去添..我都耐無出報告..但今次呢位迎海98號就真係唔講唔舒服

原來呢度地方唔大但個雪櫃都幾充足..基本力多罐裝支裝可樂雪碧檸檬茶萄花茶

另外又有即沖奶茶咖啡有埋熱冷飲

但我通常都係力多100ml夠了..費事揼骨中途小解出出入入浪費溫女時間

有時個主任阿哥會問想揼先定玩先..但有時佢會講話邊個女陣間幾點有嘢做..變咗係佢幫我安排揼先定玩先

咁基本上我都無所謂..揼先玩先都隨意啦

98號係玩嗰part啲女..高高哋白白淨..我見佢戴住副黑色眼鏡..跟手又除咗..竟然俾我感覺係神隱好多年近排傳佢會嫁俾消防員的何家千金何超雲

唔係阿化呢間竟然有件咁嘅靚女..我都知123係靚女..77係靚女..68係靚女..仲有新嗰班88,99,111呢幾個

原來仲有件骨界何超雲98號添..白白淨眼靚嗲嗲哋又甜..不過髮型唔多似..98係直長黑色..但同何超雲都係順眼靚女

先玩後生即係我同98號何超雲 開心咗先..佢rpp細心溫柔細膩..對我每寸肉都細心用指甲撩撩搲搲..唔使用油都超舒服

轉過嚟正面再托起我對腳掃後門掃袋再慢慢玩根部..簡直似觸電嗰種感覺 識玩之人

做咗陣波地全解衣佢上圍應該都係34C左右..都算大型重秤足料之人..壓下來係軟熟舒服的

上套唱歌仔又係另一種爽爽感覺..正式女上都係主動熱情肉緊自動波式..突然有種拍拖感覺佢將我支嘢慢慢填滿空間後就同我十指緊扣女上搖

跟住玩掛爈鴨又半邊燒鵝又後推乜都玩下咁

派彩呢個冷震真係爽到震..人靚身形靚又好服侍

之後No.20就做歌后,攞起支咪唱歌仔,聲音同效果都幾好,最後佢就坐咗上嚟,佢表現得幾主動
整體係幾好服侍,亦都幾揼得,我都幾滿意,俾佢85分,亦都會再翻啅.

升級  93.33%

三星會員

唔知有無骨版何超蓮呢

升級  97.92%

三星會員

何超雲即係何銷魂啊

升級  72.8%

四星級會員

一個字.....................索
下半生各自過 停在記憶外留座
懷中有過盛開花朵 除掉結果
其餘得到過 期盼你故事到結局