winning11

查看: 3369|回復: 4

[金濤閣] [我愛應采兒]【金濤閣】長髮女身形清秀·66號

升級  61.17%

三星會員

呢輪去金濤閣多番啲,女多選擇又平均,普遍都揼得玩得,所以開始唔刻意mark女,隨意兩個經理安排,都有後生啲嘅女不斷入嚟,佢哋連我做過邊幾個女佢哋都記得,結果係一路都仲未重覆,即係差唔多做齊晒全場啲女,今次report係印象最正嗰個,係66號

相頭+身材:ok呀,直長頭髮,胸部偉大頭唔大,即係隨時係波大過頭,上重下輕本身佢都身形輕盈,即係全身脂肪都聚隻喺上圍嗰兩度,視覺效果幾正,手感效果仲正,腳唔厚肉唔粗,完全係我like嗰種,本身個樣就清秀,撈女味唔重所以淡妝都夠照

骨技+服務:按摩好ok夠力勻循,推油熱晒出晒汗,用手指加指尖指甲輕輕抓掃我頸背腰腳,再混入髀罅從後抓pat pat同棍棍,好似觸及到我條神經線咁,上頭上腦嗰種刺激感簡直似爆炸,我有咬唇手抓枕頭條毛巾的動作,超級爽,同佢個斯文外表完全諗唔到佢會有呢種手勢,轉過嚟上套表演歌藝,認真又有聲音配合,簡直環迴立體聲,仲要個表情又係冧到你暈,摸摸她兩顆提子已經硬了,摸摸她隧道已經濕了響晒警號,結果女上一陣我就決定好好回報佢,轟到佢拆天等佢感受下男人,7-8分鐘派彩了,攬攬到尾直到細路自己滑出佢先幫我清潔,實在要俾like呢條女

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  84.67%

三星會員

有機會試下先.................

升級  61.17%

三星會員

我又搵咗佢一次了

升級  56%

三星會員

屌……試咗瀬撚曬野