winning11

查看: 4758|回復: 4

[迎 海] [powerone報告]【迎海】上佳選擇陀地妹·09號

升級  53.52%

四星級會員

十幾日無揼骨--都係去番迎海啦--食陀地靚妹又搵啲齋妹揼下

今日下晝隨意walk in上到迎海--彼德兄同我打完招呼問我揼先定招呼先

諗唔到未有頭緒--沖完涼先諗--結果係招呼先--係我決定嘅

呢個都係後生本地女仔--冧巴係9號--唔太MK味唔太文青類

反而有啲似wet妹但唔係旺角類--個款有點特別覺得佢有氣質幾高檔女仔feel

幾靚女頭髮長長心地善良態度友善--算窈窕腳唔係象腿唔粗

正宗陀地唔係陀北--亦唔係新移民--搵條熱毛巾幫我抹抹身

跟手就用手漫遊我全身--掃慶我變硬了--9仔開始又啜lin又囊底--食得好深入又好徹底唔係蜻蜓點水而係長耐時間

正式上套唱粵語流行曲--我聽到的係啜啜雪雪聲--我睇到係佢望實我細佬好投入咁食仲要間中又望下我個表情--然後又低頭好似有啲怕醜咁--我感受到的係佢舌頭嘴唇牙齡帶嚟的刺激感--簡直係無敵式咁舒服爽爽感覺

中途我都有伸手埋去摷佢--已經feel到佢濕濕哋--100%不是ky--跟住9仔爬上我腰間--調較到準之後就坐咗上嚟--超級主動型自動波型--難得係呢種陀地妹係咁主動熱情好易話為又自動波--好似當正我係男朋友仔咁--服務真係要讚

都係值得返食--肯定唔止齋做一次咁簡少

完事清潔後再返房--我手放大髀盡最後時間多多繼續抽水--直到齋姑20號入嚟9仔就say goodbye 886了唔捨得添

齋姑20當然係有料之人--揼又堅踩背又夠力推油又推得好盡--初初仲諗住揼多粒鐘結果一粒鐘已揼鬆晒夠晒皮

放低八舊家用走人--大佬細佬都食到飽了

造愛使我有能量!

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  62.59%

二星會員

陀地妹正吖~

升級  53.52%

四星級會員

造愛使我有能量!

升級  36.4%

四星級會員

好like呢間啲後生陀地妹囉~~~