winning11

查看: 3753|回復: 3

[金碧泉] [占士大帝23]【金碧泉】翻啅之女未覺厭·68號

升級  48.83%

三星會員

事隔三日終於都係再去金碧泉,搵番68號,上次都係幾日前,又真係好少女仔令我咁快翻撻,總於係金碧泉68號衝破咗我呢條底線

上次好好服侍吖又揼得又好服侍,今次突然想曳曳先再慢慢揼,因為細佬超肚餓對住68更加肚餓,但諗番呢度好似有些少規舉,加鐘後先方便少少,好,又揼咗先囉,不過我手同口無乜停過,間中就搜索下間中就嘴下添!

認真揼咗一陣我兩手都係唔規舉,終於都到加鐘,佢出去預備嘢,但其實佢都揼咗好耐揼得好認真!

返到嚟68雙手就輪到佢唔規舉,我乖乖瞓低先,佢就由頸後掃到落腳,然後集中脾罅後面再兜底後抓,搞到我條腰都縮埋一邊好似要避開咁,手法仍然無得頂, 好正好舒服,轉身繼續車佢一輪,有一輪BODY再上嘢試咪,咁多呢輪新晉女歌手,68都算唱得兩嘴,唱完就做運動,又係唔扭擰淨係扭腰,坐壓扭搖再自轉玩背對我,呢種女上真係我都無乜點郁過,而佢就繼續癡女系列自己捉實自己上身,仍然好似我餵佢唔飽咁,見佢咁落力埋尾我都極衝速到尾,算係餵得佢飽啦 咁我阿二都飽咗舒服晒,谷咗三日喇!

仍然有機會搵68號連響三炮,未覺得厭喎

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  98.25%

三星會員

啱食梗係要再食

升級  0.56%

四星級會員

返食一定係好嘢啦~~~~

升級  42.2%

四星級會員

唔錯的選擇................
我來自冥界...