winning11

查看: 5088|回復: 3

[龍濤閣] [水魚B報告]【龍濤閣】夜襲遭前後夾擊·05號

升級  84.92%

三星會員

前晚去龍記,附近食完啤完先上去,特登較到9點後先上去,平一舊,

又係好似以前舊場咁,坐咗好多賭馬人,不過情況唔同咗,以前啲師兄拎住份報紙睇住個大銀幕,有支筆,而家個個大部分都拎手機,我就唔睇馬喇,上到房都有電視機,而且揼骨都係背對住趴喺度,聽聲都得啦,大不了電視都唔開唔睇82台,開手機聽雷霆881都仲好

沖涼前同嗰兩位男女主任講話預備冰茶即入房,唔坐唔阻人賭馬(其實都真係無乜位,太多人太熱鬧),佢話可以,叫女仔5分鐘後舖床咁我沖完涼可以直上房

介紹5仔,斯文走肥中等身形中等高度中等波路,樣就甜甜真係OL味道,個款幾得,

一開始就開背嗰下都幾堅下,啲力好準好舒服,雞翼位係咁推係咁捽,落腰用手指撳再手掌壓落嚟,再沿住條骨向兩邊拉出去,好痺震震哋但又堅係鬆好多

推油都係好俾心機推到熱晒,而家天氣熱但都係要推油,搓到熱晒紅晒起沙,真係聽到索索聲,跟手用油推埋腳,效果正,熱毛巾敷一陣先,人家話飲完酒唔好蒸唔好焗桑拿,但推完油敷熱毛巾就無事嘅!!!

之後入正題,細心rpp隻手不按章法四圍留指膜,溫柔之中帶點姣,姣之中又有溫柔,完全係唔佢唔到無邊際咁雙手無處不在,好痕好爽,轉過身來其實我已醒好多,雖飲得多但沖了涼又有凍茶,加埋揼咗大半粒鐘骨,rpp又咁爽,結果我細佬企定定起身迎接5仔,佢就body又做女歌手唱陣歌,唱完就落油一邊上天空另一隻手就撩我心口,有時就交換手一時升空一時掃車底同後門,都係頂唔順了缺堤爆洪咁樣失守,就係咁就俾5仔搞掂咗~

係幾細心揼得玩得,皮膚滑身材亦靚,幾有線條又斯文,可返食^^^^

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60.24%

四星級會員

贏咗場骨輸俾對手

升級  66.67%

一星會員

5仔太肥