winning11

查看: 3485|回復: 5

[星 河] [大粒墨報告]【星河】巨胸果然玩得過·Ada_88號

升級  92.17%

三星會員

靚場一間,本來就up dup舊,名又改埋即係有心變貌,見啲場相女相都正正哋又去下玩下囉

果然間場幾乾淨有光猛有暗有情調,有得乾又有得濕蒸喎,耐無蒸感覺好特別,天氣熱到35.9度都照蒸,果然耐無蒸頂唔順兩分鐘就要出嚟抖抖,乾要又濕濕完又乾蒸!!!!!

女仔係88號Ada,個經理介紹我,相熟經理喺第二間場見過熟晒,少少成熟型大約33-35左右

相貌,身材:少成熟長頭髮同winning11呢度相中人一樣,胸部真係成個湯碗咁圓咁大,35E左右,可能有36添,唔識分難分辨,總之就大到一個點係係口水標出嚟,亦夠高有長腿,高大但唔大嚿,唔會霸晒張骨床

骨技:中力按摩力度好平均好認真的揼,成身好舒服用按摩油少少哋唔係成pet成pet咁倒落嚟,然後雙手用力咁搓搓推推,個背脊就熱Q晒

招呼:用手指甲輕輕抓我pat pat腰髀罅浪浪後花園,仲要係來來回回又徘徊我後花園門口,幾難受,係少啲定力都難頂得順,隨時爆醬走火,手勢真係超舒服,咁大對嘢當然要係做心口推拿,啲動作太誘惑,對嘢係咁搓搓磨磨軟熟到我標眼水.視覺上標眼水呢part又係爽到標眼水,上套演奏一輪就女上,小弟好享受被坐爆的感覺,俾女人支配有時都好爽,呢輪我興女上開波埋尾都係女上,中間就我發力,今次都係,配合88Ada的騎功,又係舒服爽爆,而佢啲反應叫聲聲音好甜,兩隻奶經我檢查一輪即佢都好快扯旗,反應好正啊,5mins左右完了,途中佢有叫我大力啲又快啲喎,咪又係最後俾番佢坐爆,正啊

Anyway,我覺得舒服就得,爽晒就得了,$699家用係好抵玩

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  50.2%

四星級會員

孖八Ada又大波又高又好服務
孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

升級  0.83%

三星會員

真定假波

升級  92.17%

三星會員

她是真波的~~~~~~~~

升級  92.17%

三星會員