winning11

查看: 10527|回復: 12

[鳳 城] [Kam1971報告]【鳳城】成熟婦人木型囡囡·小倩

VIP五星會員

VIP會員2023

[Kam1971報告]【鳳城】成熟婦人木型囡囡·小倩
http://sn11.cc/thread-2207506-1-1.html

上晝處理好私人事務,心痕痕想搵囡囡C服吓,又唔想返兜,睇吓睇吓見到水餃店有新囡囡叫小倩,見到囡囡時間又夾到,唔使呆等,即刻打去預約,順利留到位,準時到達,好快被安排入房,等咗幾分鐘,囡囡入閘。

年齡:目測估計四中
樣貌:輪廓分明,鼻尖尖又夠高,加上少少化妝,第一眼望落去真係有少少似混血兒,樣子唔錯,個人覺得算幾靚。
身高:160cm左右
身材:估計34C左右,波波都幾有彈性,唔墮,幾好揸,啡紅色細暈、中size Lin頭,幾好啜,小妹妹毛髮烏黑倒三角型,上下半身比例good,手腳瘦,腿望落夠長,腿型亦靚,唔瘦唔肥,仲要夠直,誘人美腿。左邊膊頭有細公仔,肚池打咗池環,全身走肥有腰、少腩,略嫌pat pat唔夠豐滿,皮膚白淨。

過程:侍浴熟練,都算乾淨,做咗陣body,轉身用pat pat磨棍,主動捉住我兩隻手從後揸波,玩咗陣磨到我鳩都硬晒,轉身幫我做水簫,吹咗一陣就乾身上床再玩,上到床囡囡主動問做唔做背?我就交俾囡囡發辦,小倩瀨均全身至大腿,冇毒龍,可能冇提供,但小弟唔都唔好,所以冇主動問,轉身正面送我兩吓車先,再瀨兩點,再瀨棍身奶棍頭、袋底、兩粒波子,到咁上下開始深度吹簫,我就當然出手揸吓波波、玩吓小倩個毛巢,摸得兩摸開始出淫汁,玩咗陣叫囡囡69,即時擺好post請我食密汁飽魚,妹妹反開見粉紅色,我到唔客氣,食個夠本,小倩俾我奶到high晒叫出聲,但又要固住深深含住我支鐵火棒,依依哦哦聲不斷,我食到咁上下就叫囡囡上套,先女上,坐咗陣,起身對坐,攬攬錫錫又揸波,下身就用枝棍撩小小倩,囡囡享受到不得了,玩咗陣轉男上,托起囡囡一邊長腿盡入,囡囡主動送大車、瀨頸、瀨面,十分投入,我又瀨、又揸佢兩個彈彈大波,最後呻小倩轉狗仔,猛列衝擊下,囡囡不斷呻吟,最後我都爆射晒d精液俾佢,滿足完場。

總結:身材服務都唔錯,吹簫都好有心機同舒服,有時間會返食。
小記:大家清潔完換晒衫後,囡囡照著鏡自動揭高少少條緊身短裙,加上著住條黑色性感lace string底褲,俾我欣賞條佢雙美腿,即刻又上火,但可惜時間已夠,下次再砌鑊甘嘅小倩,謝謝收睇長文報告

註:Kam1971報告-鳳城/三川/京華/多港/金帝/春秋/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  27.04%

二星會員

多謝師兄呢份詳盡嘅報告比小弟那份詳盡得多。以這個年紀有噉嘅身材這麽多服務真係值得返食,小弟已經返食多次。

VIP五星會員

VIP會員2023

louis935 發表於 2022-9-8 10:46
多謝師兄呢份詳盡嘅報告比小弟那份詳盡得多。以這個年紀有噉嘅身材這麽多服務真係值得返食,小弟已經返食多 ...

誇獎了,師兄都係識食之人,如果鍾意成熟類型嘅,絕對可以返食。

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  43.33%

一星會員

又多一個放入必食清單

升級  66.67%

一星會員

正常對手一個,就腳又有時間可以一試哦!

升級  33.33%

一星會員

木型點解?

VIP五星會員

VIP會員2023

唔好意思師兄,手殘,打多咗個木字,但發現時已改唔到

升級  70%

一星會員

謝謝,躍躍欲試。

升級  0.74%

二星會員

依個小倩係咪以前係鳳城做過 後尾轉左去京華果個小倩