winning11

查看: 3318|回復: 2

[新都會] [孤單一人報告]【新都會】QQ果然係靚冧巴·99號

升級  50.36%

四星級會員

見有師兄report呢個新都會99,我諗番起以前呢間有個舊99,好長腿好姣好靚乜都好的高班bg,聽場內事頭婆阿女,其他bg仲有佢本人都有認過,係有客送隻十幾萬錶俾佢,即係條老好冧條女,我就自問無呢個本事,有錢寧願打散嚟玩,十幾萬可以揼好多次骨啊

今次呢個新都會99質素都唔錯,我淨係唔希望佢俾人包,其他客送唔送錶I don't care,唔好包走咗佢無得俾我同其他師兄玩就好了 ,而家就report下先

樣貌:當然ok,QQ果然係靚冧巴,有笑容,笑起上嚟又姣姣哋,年紀就我估大約係28-30歲左右

身材:高高瘦瘦窈窕係我鍾意類型,對腳都夠長,襯埋高踭鞋就仲顯得腳更長,上半身就中至上級,curve好圓好挺,事業線中上深加長

骨技:都係中上級幾揼得,力水ok,推油亦可以

招呼:幾主動又幾全面先嚟當然係rpp,手勢幾得下,又送波餅磨呀磨夾呀夾,上一層膠膜就開餐食甜品,全身幾乎上上下下所有部位佢都接觸照顧到,效果爽好快就令我細佬企硬起身,開波當然係女上開始先,又真係幾玩得幾好水又幾識配合我,自動波易話為格,啪得佢嗌晒出口而水亦流,果然大情大聖寓工作於娛樂啊 ...我係得佢係咁囉,haha

整體係相當滿意,人靚好服侍又都揼得下

孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  51.92%

三星會員

我都聽過新都會有客送錶俾bg

出手果然勁

咁之後嗰條舊99都繼續做bg無俾人包

升級  50.36%

四星級會員

我都想包養佢
可惜無錢

只能舖舖清每次埋單畀錢
孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到