winning11

查看: 3666|回復: 6

[飛 翔] [lucky戰駒]【飛翔】後生高挑長腿妹妹·88號

升級  99.75%

三星會員

仍然都係兩邊走,老尖就溢泉佐敦就新金寶來,即係而家改咗名嘅飛翔。
今次係去飛翔,門口個招牌仲整緊,但都有張poster已經寫咗飛翔個名,打電話上去mark女都係電話女仔講新名即係飛翔。

都有未做晒所有女仔,今次特別要mark呢個88,靚冧巴果然係好嘢。

後生靚女一名眼大大個樣姣姣哋,睇款未夠30,吊帶背心襯白色網球短裙幾惹火身材,腳好長摸上手都滑,高挑走肥年輕,即時令我食慾大增。

揼功中級唔係C父級但好心機,踩背推油都ok。

入正題同樣係好俾心機同我掃pat pat,腳眼掃到上腰,有掃埋腳板,再嚟就係伸入我兩腿盡頭充滿毛髮的部位,手勢超正,後兜上前手勢又超正。

接住有body,我就送咗支甜品俾佢歎,有膠層的,可能好好食令佢露出好渴好餓的表情,雪聲啜聲出齊,仲放得好入位置。

上了膠層孖八坐咗喺我上面,然後就好似龍舟女選手咁出晒力咁同我搖又趴艇,姿勢分贏晒,佢真係好落力,跟住就到我接力我又出盡力玩足好多招式,就係咁樣我就俾佢搞掂,佢都俾我搞掂,埋尾就錫錫添。

整體相當好服侍,個樣都姣姣地又後生又好身材,評分同佢老林88都好接近,係高分妹。

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  53.33%

一星會員

未夠30咁正斗

升級  2.22%

二星會員

個款唔夠30啫,88遠睇真係有諗過30到,
不過近睇或者入到房就會睇清楚,
我記得佢次次都唔戴胸圍,按摩時隔住衫撞到好軟熟,
對波喺呢間嚟講算中等,我記得日班最小兩個比佢平,
我懷疑過佢對波係塞野入去嘅,感覺好彈手,
我唔太鍾意佢對波個質感.

升級  92.67%